Mohamed Salah Liverpool'dan ayrılıyor mu?

Anfield Road'da oynadığı son 5 Premier League maçından mağlup ayılan son şampiyon Liverpool'da Salah defteri kapanabilir. Teknik direktör Jürgen Klopp'la aralarındaki problemi artık gizlemeyen Mısırlı yıldız için Real Madrid ile Barcelona sırada bekliyor.

Liverpool'un Mısırlı yıldızı Mohamed Salah'la yol ayrımına mı gelindi? Premier League devinin son yıllardaki başarılarında en büyük pay sahibi isimlerden olan yıldız forvet ile teknik direktör Jürgen Klopp arasındaki problemler artık ayyuka çıkmış durumda. İngiliz basını, 28 yaşındaki Salah'ın önümüzdeki yaz Real Madrid ya ada Barcelona'ya imza atmasının oldukça kuvvetli bir ihtimal olduğunu yazdı...

Son oynanan ve Anfield Road'da 0-1 kaybedilen Chelsea maçının 62. dakikasında Salah'ı oyundan almıştı. Mısırlı golcü kenara gelirken hocasına trip yapmış, tribündeki sinirli tavırları da gözlerden kaçmamıştı. Klopp, maç sonrası bu durum kendisine sorulduğunda "Çocuklar hayal kırıklığı yaşıyor, gayet doğal" dese de işin aslının öyle olmadığı ortaya çıktı.

İspanya'nın AS gazetesi, geçtiğimiz aylarda Salah'ın önümüzdeki sezon La Liga'ya geleceğini yazmış, bu haberini manşet yapmıştı. Mısırlı forvetin menajeri Ramy Abbas Issa, Liverpool-Chelsea maçındaki oyuncu değişikliği sonrası attığı tweetle ayrılık söylentilerini güçlendirdi.

Salah'ın verdiği bir röportajda dünyanın en büyük iki takımı olarak Real Madrid ile Barcelona'yı göstermesi son günlerde yine İngiliz haber sitelerinin gündemde... Liverpool'a 2017 yazında AS Roma'dan 42 milyon euroya transfer olan Salah'ın 2023'e kadar sözleşmesi bulunuyor. Güncel piyasa değeri 120 milyon euro olan gol makinesinin kariyerinin sonuna yaklaşmadan büyük bir transfer daha yapmak istediği ifade ediliyor.

Mohamed Salah Liverpool'dan ayrılıyor mu? ile ilgili etiketler Jürgen Klopp Liverpool mohamed salah
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.