MİT'in PKK operasyonu, HDP'yi rahatsız etti!

Milli İstihbarat Teşkilatı, PKK/KCK'nın Yunanistan’daki koordinasyonunu sağlayan sözde Lavrion kampı sorumlularından olduğu belirtilen Hüseyin Arasan’ı etkisiz hale getirdi. Bu haberden sonra HDP'den skandal bir mesaj yayınlandı.

Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT), yeni bir operasyona daha imza attı.  

Irak’ın Süleymaniye kentinde yürüttüğü çalışmalar sonucu MİT, terör örgütü PKK/KCK'nın Yunanistan’daki koordinasyonunu sağlayan sözde Lavrion kampı sorumlularından olduğu belirtilen Hüseyin Arasan’ı etkisiz hale getirdi.

HDP’DEN SKANDAL MESAJ

Düzenlenen operasyonla etkisiz hale getirilen terörist elebaşı Arasan’ın ölümü HDP’yi yasa boğarken skandal bir mesaj yayımlandı.

Terörist Arasan için “Kürt yurt sever” ifadesi kullanıldığı mesajda şu skandal ifadeler kullanıldı:

“Federe Kürdistan Bölgesi’nin Süleymaniye kentinde Mezopotamya İşçiler Derneği üyesi Hüseyin Arasan’a yönelik gerçekleştirilen suikast girişimini şiddetle kınıyoruz. Bu saldırı Nagihan Akarsel’e ve onlarca Kürt yurtseverine yönelik gerçekleştirilen katliamların devamıdır. Bu alçakça cinayetin sorumlularının bir an önce açığa çıkarılması bölge yönetiminin görevidir.”

 

MİT'in PKK operasyonu, HDP'yi rahatsız etti!

MİT'in PKK operasyonu, HDP'yi rahatsız etti! ile ilgili etiketler MİT Irak
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.