MİT TIR'ları evraklarını deşifre ettiren Kılıçdaroğlu neden sessiz kaldı?

CHP eski Genel Sekreteri ve Eski Devlet Bakanı Mehmet Sevigen, MİT TIR'ları ile belgelerin Enis Berberğlu'na yayınlaması için Kemal Kılıçdaroğlu'nun gönderdiğini açıkladı. Bu sansasyonel haber sonrasında CHP tarafından hiç bir açıklama gelmedi. Sürekli saat verip açıklama yapan Kılıçdaroğlu, bu defa üç maymunu oynadı.

CHP eski Genel Sekreteri ve Eski Devlet Bakanı Mehmet Sevigen, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu hakkında ortaya attığı iddia ile gündemde çok konuşuldu.

 BELGELERİN ASIL KAYNAĞI KEMAL KILIÇDAROĞLU

Sevigen, MİT TIR'ları davasında ortaya çıkan evrakların Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Bülent Tezcan'a, ondan da Enis Berberoğlu'na iletildini açıkladı.

Enis Berberoğlu, MİT TIR'larının durdurulması görüntülerinin paylaşması nedeniyle hapis cezasına çarptırılmıştı. 

MEHMET SEVİGEN: SÖZLERİMİN ARKASINDAYIM... 

Bu açıklamalar gündemde bomba etkisi yarattı. Sevigen, itirafının ardından yeni bir paylaşım yaparak, 'Söylediklerimin arkasındayım' dedi.

CHP KANADI SESSİZ...

Günlerdir sosyal medyada dönen bu skandalın ardından gözler, Kemal Kılıçdaroğlu cephesine çevrildi. CHP Sözcüsü Faik Öztrak'ın konuyla ilgili açıklama yapmaması da dikkatlerden kaçmadı. Öztrak, bugün sosyal medya hesabından bir takım açıklamlarda bulundu ancak, MİT TIR'ları belgeleriyle alakalı bir açıklama yapılmadı.

KEMAL KILIÇDAROĞLU BU DEFA SAAT VERMEDİ

Değişik iddialarda bulunarak sürekli saat veren ve sosyal medya hesabından açıklama yapan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, bu defa sessiz kaldı... CHP kanadının deyim yerindeyse adeta 'Üç maymun'u oynaması, iddiaların doğruluğunu güçlendiriyor. 

 

MİT TIR'ları evraklarını deşifre ettiren Kılıçdaroğlu neden sessiz kaldı? ile ilgili etiketler Kemal Kılıçdaroğlu MİT TIR'ları Enis Berberoğlu CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu CHP Sözcüsü Faik Öztrak bülent tezcan
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.