Miray Daner TRT 1'de Farklı Netflix'te Farklı! Miray Daner'in Sevişme Sahneleri Büyük Tepki Çekti!

Oyuncu Miray Daner Netflix dizisi Kuş Uçuşu'ndaki sevişme sahneleriyle olay oldu. Seda Sayan'ın oğlu Oğulcan Engin ile aşk yaşayan Miray Daner'in öpüşme sahneleri çok cesurcaydı. Aynı zamanda TRT 1'deki Kara Tahta dizisinde de rol alan Daner'in bu görüntüleri tepki çekti.

Ünlü oyuncu Miray Daner yer aldığı Kuş Uçuşu dizisindeki sevişme sahneleriyle olay oldu. Özel hayatında Oğulcan Engin ile birlikte olan Miray Daner'in öpüşme sahneleri takipçileirni de şaşırttı. Miray Daner TRT 1'de Farklı Netflix'te Farklı! Miray Daner'in Sevişme Sahneleri Büyük Tepki Çekti!

Netflix dizisi Kuş Uçuşu'nda başrol oynayan Miray Daner'in sevişme sahnelerini görenler hem şaşırdı hem de bu sahneleri çok cesur buldu.

TRT 1 dizisi Kara Tahta'da da başrol oynayan Miray Daner'in sevişme sahneleri aynı zamanda büyük tepki çekti.

İşte Miray Daner'in sevişme sahneleri..

Miray Daner TRT 1'de Farklı Netflix'te Farklı! Miray Daner'in Sevişme Sahneleri Büyük Tepki Çekti! ile ilgili etiketler Miray Daner TRT 1 Netflix sevişme sahneleri kara tahta kuş uçuşu
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.