Mimar Şefik Birkiye o fotoğrafları paylaşarak Erdoğan ve ailesini nasıl terör örgütlerinin hedefi yaptı?

Cumhurbaşkanlığına ait Marmaris’teki yazlık konutun Mimarı Şefik Birkiye, Okluk koyundaki yazlık devlet konukevinin bütün fotoğraflarını paylaşarak büyük bir skandala imza attı. Mimar Şefik Birkiye o fotoğrafları paylaşarak Erdoğan ve ailesini nasıl terör örgütlerinin hedefi yaptı?

Cumhurbaşkanlığına ait Marmaris’teki yazlık konutun Mimarı Şefik Birkiye, Okluk koyundaki yazlık devlet konukevinin bütün fotoğraflarını paylaşarak büyük bir skandala imza attı. Birkiye konutun içinden, dışından, sahil kesiminden, havadan ve lokasyonu gösteren detaylı fotoğrafları paylaştı.

Bütün Erdoğan düşmanları, muhalif internet siteleri ve sosyal medya trolleri, korkunç bir manipülasyona başladılar. Hem da aynı anda. Düğmeye basılmış gibi büyüyen bu paylaşımlar, gün boyunca Twitter’da TT listesinin en tepesinde kaldı. Oysa herkesin atladığı bir gerçek vardı.

Mimar Şefik Birkiye o fotoğrafları paylaşarak Erdoğan ve ailesini nasıl terör örgütlerinin hedefi yaptı?

KİM BU MİMAR?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ailesi ve yabancı konukların, devletin en tepesindeki isimlerin ağırlandığı Marmaris’teki konukevi, en üst düzeyde korunan mahrem bir mekandı.

Mimar Şefik Birkiye, konutun fotograflarını yayınlayarak büyük bir güvenlik skandalına imza attı.

Birkiye, yazlık devlet konukevinin bütün detaylarını paylaşarak yılın belli dönemlerinde orada çalışan ve dinlenen Cumhurbaşkanı Erdoğan ve ailesinin güvenliğini de tehlikeye atmış oldu.

Mimar Şefik Birkiye o fotoğrafları paylaşarak Erdoğan ve ailesini nasıl terör örgütlerinin hedefi yaptı? - Resim : 2

SUPERHABER SORUYOR:

Bu fotoğraflar hangi amaçla bu kadar detaylı bir şekilde paylaşıldı?

Neden bugün?

Terör örgütlerine ait sosyal medya hesapları, Erdoğan karşıtı siteler ve muhaliflerin aynı anda ‘yazlık saray’ kodlaması ile Cumhurbaşkanı ve ailesine karşı çirkin paylaşımlarla saldırıya geçmesi bir tesadüf mü?

Şefik Birkiye’nin ofisine ait internet sitesinde bu fotografların yayınlanacağını acaba kaç kişi biliyordu?

Neresinden bakılırsa bakılsın Erdoğan ve ailesi terör örgütlerine ve yabancı servislere hedef gösterilmiştir.

Superhaber, mimar Şefik Birkiye’nin imza attığı bu skandala karşı devletin güvenlik birimlerini bir an önce harekete geçmeye çağırıyor.

Mimar Şefik Birkiye o fotoğrafları paylaşarak Erdoğan ve ailesini nasıl terör örgütlerinin hedefi yaptı? ile ilgili etiketler Cumhurbaşkanı Erdoğan Marmaris şefik birkiye Okluk koyu yazlık devlet konukevi güvenlik açığı paylaşım
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.