Milli Takım'ın teknik direktörü kim olsun? Nuran Yıldız yazdı...

SuperHaber yazarı Nuran Yıldız, bugünkü yazısında "Milli Takım'ın teknik direktörü kim olsun?" sorusuna cevap aradı.. Yıldız, 7 madde sıraladı; 7. madde: "sözleşmesine 'başaramazsam tazminat almam' maddesi koymalı. Zaten bu madde olmadığından her gelen yorganı serip yatıyor."

A Milli Takım'da Şenol Güneş'ten boşalan teknik direktörlük koltuğuna kimin oturacağı merak ediliyor. Almanya U21 Takımı'nı iki kere Avrupa şampiyonu yapan Beşiktaş'ın eski golcüsü Stefan Kuntz, bugün Riva'da TFF yönetimiyle bir araya geldi. 58 yaşındaki çalıştırıcıyla prensip anlaşması sağlandı. SuperHaber yazarı Nuran Yıldız, bugükü yazısında milli takım teknik direktörü meselesini irdeledi:

"Hürriyet’in en iyi futbol yazarlarından Uğur Meleke, Milli Takımı yönetecek ismin niteliklerini yazmış.

Ağlayasım geldi. En iyi yazar böyle yazıyorsa. “Bir tek ajandası olmalı, o da milli takımın başarısı” demiş. Başka ne olacaktı ki?

Aykut Kocaman da Meleke’ye “Kılavuzluk yapan karga” dedi, haklı olarak.

Milli Takım teknik direktörünün niteliklerini ben sıralayayım size;

Bir, Federasyonu işine karıştırmayacak biri olmalı.

İki, spor medyasıyla arasına devasa bir mesafe koymalı.

Üç, özeleştiri yapabilecek özgüveni olmalı.

Dört, yorumcu, danışman kılığındaki kan emicilerden uzak durmalı. Özellikle de Şenol Güneş’in “şeytani düzen” diye tanımladığı kişilere bulaşmamalı.

Beş, baskıya dayanabilmeli.

Altı, iletişime açık olup iletişim yönetimine kafası basmalı.

Yedi, mümkünse (ki değil), sözleşmesine “başaramazsam tazminat almam” maddesi koymalı. Zaten bu madde olmadığından her gelen yorganı serip yatıyor."

YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

Milli Takım'ın teknik direktörü kim olsun? Nuran Yıldız yazdı... ile ilgili etiketler Nuran Yıldız A Milli Takım Stefan Kuntz
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.