Millet İttifakı Cumhurbaşkanı yardımcısı adayı Gültekin Uysal'ın Ümit Özdağ'a hakaretler savurduğu tweet dolaşıma sokuldu!

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun destekleyeceklerini açıklamasının ardından, ittifakın cumhurbaşkanı yardımcısı adayı Gültekin Uysal'ın Özdağ'a hakaretler savurduğu tweeti dolaşıma sokuldu.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nu destekleyeceklerini açıkladı. 

Bu açıklamanın ardından, Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı yardımcısı adayı Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal'ın Ümit Özdağ'a hakaretler savurduğu tweet dolaşıma sokuldu. 

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Balıkesir'in Bandırma ilçesinde yaptığı açıklamada 6'lı masanın açıkladığı ortak mutabakat metnini eleştirmişti. 

 Özdağ'a sosyal medya hesabından yanıt veren Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, "Demokrat Parti ve şahsıma iftiralar atıyorsun. Şimdi sana anladığın dille cevap veriyorum; Şerefli insanlar iftira atmaz! Yoklukla malul iftiranı sana yedireceğim!" ifadelerini kullandı.

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı yardımcısı adayı Gültekin Uysal'ın Ümit Özdağ'a hakaretler savurduğu tweet dolaşıma sokuldu!

"ŞEREF YOKSUNU ÜMİT ÖZDAĞ..."

Daha sonra "Şeref yoksunu Ümit Özdağ’a cevabımdır!" başlığı ile sosyal medya hesabından bir metin paylaşan Uysal, "Çocukluğunda tecavüze uğramış çocuk psikolojisi ile bir ömür boyu alnından, aklından ve ruhundan istesen de silemeyeceğin 'bir darbecinin çocuğu olma' travması ve insiyakla zaman zaman Demokrat Parti ve şahsıma iftira atıyorsun. Şimdi sana anladığın dille cevap veriyorum; Şerefli insanlar iftira atmaz! Yoklukla malul iftiranı sana yedireceğim!" açıklamasında bulundu.

Bu paylaşım sosyal medyada tepki çekerken Uysal bir süre sonrası mesajını silmişti. 

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı yardımcısı adayı Gültekin Uysal'ın Ümit Özdağ'a hakaretler savurduğu tweet dolaşıma sokuldu! ile ilgili etiketler Ümit Özdağ
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.