Migros'tan karpuz fiyatı açıklaması

Migros'un Migros Hizmet isimli Twitter hesabından yapılan açıklamada, alış fiyatı 1,50 TL satış fiyatı 17,90 TL olan karpuz etiketiyle ilgili açıklamaya 'sehven' denildi. Buna ek olarak açıklamada, “Doğru olan etikette ithal karpuz olan ürünün alış fiyatı 11 TL’dir. Nakliye ve diğer masraflarla maliyeti 16.62 TL’dir. Ürün 17.90 TL’den satılmaktadır” ifadelerine yer verildi.

Sosyal medyada gündem olan bir etikette Migros’ta satılan karpuzun alış fiyatı 1,50 TL satış fiyatının ise 17,90 TL olması kısa sürede gündem oldu.

Konuyla ilişkin sorulara cevap veren Migros, Twitter hesabından yaptığı açıklamada “Karpuzun etiketi bir mağazamız tarafından sehven görselde de göründüğü gibi 2021 Eylül ayına ait eski alış fiyatı basmıştır” ifadelerine yer verdi.

"GEREKLİ DÜZENLEMELER YAPILDI"

Migros’un açıklaması şöyle: 

Doğru olan etikette ithal karpuz olan ürünün alış fiyatı 11 TL’dir. Nakliye ve diğer masraflarla maliyeti 16.62 TL’dir. Ürün 17.90 TL’den satılmaktadır. Münferit hatalı mağazada gerekli düzenlemeler yapılmaktadır.

Migros'tan karpuz fiyatı açıklaması

Tartışma konusu olan etiket:

Migros'tan karpuz fiyatı açıklaması - Resim : 2

Migros'tan karpuz fiyatı açıklaması ile ilgili etiketler Migros Karpuz
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.