Metro raylarına atlayan tavuk, seferleri kesintiye uğrattı!

Mexico City metrosunda süpürge, eldiven ve bir çöp torbasıyla donanmış bakım görevlileri ve güvenlik görevlileri, 9. hat toplu taşıma hizmetinin bir tavuk yüzünden kesintiye uğramasının ardından canla başla tavuğu yakalamaya çalıştı.

Geçtiğimiz Pazar günü meydana gelen olayda, Mexico City metro sisteminin resmi Twitter hesabı tarafından bir video paylaşıldı. Paylaşılan videoda, metro çalışanları seferleri kesintiye uğratan ve raylar üzerinde dolaşan bir tavuğu yakalamaya çalıştılar. Yetkililer ayrıca, hayvanlara ve işçilere yönelik riskleri önlemek adına ray hattındaki elektriğin kesildiğini söyledi.

Kovalamaca birkaç dakika sürdü, ta ki bir işçi paltosunu hayvanın üzerine atana ve tavuğu yakalayana kadar. Nerden çıktığı belirsiz olan tavuğun yakalanmasının kısa bir süre ardından metro seferleri yeniden başladı.

Mexico City metrosunun resmi hesabından atılan bir tweet'te, "Transit işçiler sivil savunma ile koordineli bir şekilde Centro Medico istasyonunun tren bölgesinden bir tavuğu kurtardı."

"Lütfen eşyalarınızı emniyete almayı ve evcil hayvanları taşımak ve kazalardan kaçınmak için bir taşıyıcı çanta kullanmayı unutmayın."

Metro raylarına atlayan tavuk, seferleri kesintiye uğrattı! ile ilgili etiketler Tavuk metro

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.