Mete Yarar'dan PKK tepkisi: "PKK’ya duyduğunuz öfkeden daha fazla olamaz"

Mete Yarar, katıldığı televizyon programında 6'lı masanın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun PKK ile işbirliği yapmasını eleştirirken, "Erdoğan'a duyduğunuz kin ve öfke PKK’ya duyduğunuz kin ve öfkeden daha fazla olamaz!” ifadelerini kullandı. 

Güvenlik uzmanı Mete Yarar, katıldığı televizyon programında gündeme ilişkin yorumlarda bulundu.

6'lı masanın Cumhurbaşkanı adayı olan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun, açık bir şekilde HDP ve terör örgütleriyle işbirliği yapmasını eleştiren Yarar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı desteklemek istemeyen vatandaşlara manidar bir soru yöneltti. 

Yarar, "Sayın Erdoğan hata yapmış olabilir, söylemleri hatalı olabilir, icraatlarında da hata görebilirsiniz Ama Erdoğan'a duyduğunuz kin ve öfke PKK’ya duyduğunuz kin ve öfkeden daha fazla olamaz!” ifadelerini kullandı. 

Mete Yarar'dan PKK tepkisi: "PKK’ya duyduğunuz öfkeden daha fazla olamaz" ile ilgili etiketler Mete Yarar PKK Recep Tayyip Erdoğan
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.