"Yüzyılın transferi" Mesut Özil devre arasında Fenerbahçe'den ayrılacak mı?

Mesut Özil bu sezon Fenerbahçe formasıyla 5 resmi maçta 1 gol ve 1 asistlik skor katkısı sağladı. Henüz beklentileri karşılayamayan 32 yaşındaki futbolcunun Vitor Pereira tarafından kesileceği, yönetimin ise Portekizli çalıştırıcıya "Mesut Özil'i ilk 11'de oynat" baskısı yaptığı iddia edildi. Takımdan ayrılacağı yönündeki dedikodulara ise taraftarlar "YaMesutYa etiketiyle sosyal medyada cevap verdi.

Fenerbahçe sezona etkili bir giriş yaparken yıldız isim Mesut Özil'in performansı sorgulanıyor. Geçen sezon devre arasında Arsenal'den transfer "Asrın transferi" olarak gelen 32 yaşındaki orta saha, şu ana kadar beklentileri karşılayamadı.

Teknik direktör Vitor Pereira, performansından memnun olmadığı Mesut Özil'i oynatmak istemiyor. Portekizli çalıştırıcı, yıldız ismin yerine birkaç maça Muhammed Gümüşkaya ile başlamıştı. Dimitris Pelkas'ın sakatlıktan dönmesiyle Mesut'ın yedek kalması bekleniyor. Ancak, yönetim Mesut Özil'in ilk 11'de oynaması konusunda Pereira'ya "telkin"de bulundu.

Takımda bu gelişmeler yaşanırken F.Bahçe taraftarı Mesut Özil'e destek için Twitter'da   #YaÖzilYa etiketiyle birçok gönderi paylaştı. Mesut ise gelen destek mesajlarının ardından Twitter'dan paylaştığı mesajda, "İnanılmaz destekleriniz için teşekkürler" ifadelerini kullandı.

Bu sezon Fenerbahçe formasıyla 5 resmi maça çıkan 32 yaşındaki futbolcu takımına 1 gol ve 1 asistlik skor katkısı sağladı.

EİNTRACHT FRANKFURT HAZIRLIKLARI

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'nde Almanya ekibi Eintracht Frankfurt ile 16 Eylül Perşembe günü deplasmanda yapacağı D Grubu ilk hafta maçının hazırlıklarını sürdürdü.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamaya göre, Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde teknik direktör Vitor Pereira yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, ısınma hareketleriyle başladı.

Top kapma, pas ve koordinasyon çalışmalarıyla devam eden idmanda çift kale maç yapıldı. Antrenman, bireysel organizasyonlarla tamamlandı. Ligin 4. haftasında Demir Grup Sivasspor ile oynanan karşılaşmaya ilk 11'de başlayan futbolcular, aktif dinlenmeye yönelik çalışma gerçekleştirdi.

Sakatlıkları bulunan İrfan Can Kahveci, Marcel Tisserand, Jose Sosa, Nazım Sangare ve Serdar Dursun'un tedavilerine devam edildi.

Fenerbahçe, yarın akşam karşılaşmanın oynanacağı Deutsche Bank Park'ta yapacağı idmanla hazırlıklarını tamamlayacak.

"Yüzyılın transferi" Mesut Özil devre arasında Fenerbahçe'den ayrılacak mı? ile ilgili etiketler Fenerbahçe Mesut Özil UEFA Avrupa Ligi
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.