Messi transferi sonrası Mbappe'yi kaybetme tehlikesi yaşayan PSG, Ronaldo'yu transfer etmek istiyor

Messi transferiyle Şampiyonlar Ligi için şimdiden favorilerden biri haline gelen PSG'de Mbappe krizi sürüyor. Geçtiğimiz sezon Ligue 1'İ 27 golle gol kralı olarak tamamlayan 22 yaşındaki yıldızın Real Madrid'e gitmek istediği belirtildi. Olası ayrılık için hazırlığını yapan PSG'nin ise gündeminde Cristiano Ronaldo'nun olduğu iddia ediliyor...

34 yaşındaki Lionel Messi'nin 16 yıllık Barcelona kariyerinin ardından PSG'ye imza atması, dünya futbolunun bir numaralı gündemi durumunda.

Fransız kulübü tarafından transferin resmen açıklanması sonrası dünyanın farklı noktalarından pek çok futbolsever ve medya kuruluşu; Messi, Neymar, Mbappe üçlüsü üzerine yazmaya başladı.

Henüz sahaya çıkmadan futbol tarihinin en iyi 3'lüsü olarak tarif edilen oyuncuları ise bir arada oynamama ihtimali de konuşuluyor...

PSG BAŞKANI KAPIYI KAPATTI

Kulübüyle 1 yıl daha sözleşmesi bulunan Fransız yıldız Kylian Mbappe'nin Real Madrid'e gitmek istediğine dair iddialar bir süredir konuşulurken, Messi'nin imza töreninde konuya ilişki açıklama yapan PSG Başkanı Nasser Al-Khelaifi, "O PSG’nin oyuncusu. Rekabetçi bir takım istediğini ve bundan daha fazla rekabet edebileceği bir takımın olamayacağını söyledi. Kalmaktan başka bir şey yapmak için bahanesi yok. Parisli ve kazanmayı seven bir zihne sahip. O bizim oyuncumuz" diyerek transfere kapıyı kapatmıştı.

22 yaşındaki yıldızın mutsuzluğuna ilişkin iddialar konuşulmaya devam ederken, İspanya'da yayın yapan El Chinguirito TV; PSG'nin Messi paylaşımlarını Kylian Mbappe'nin beğenmediğini ortaya çıkardı. Neymar ve Sergio Ramos bu gönderilerin 14'ünü beğeniren, Angel Di Maria ise transfer paylaşımlarını 10 kez beğendi.

Messi transferi sonrası Mbappe'yi kaybetme tehlikesi yaşayan PSG, Ronaldo'yu transfer etmek istiyor

Bugün, sosyal medya hesabından Lionel Messi için hoş geldin mesajı paylaşan Mbappe ise herhangi bir paylaşımı beğenmedi.

MBAPPE'NİN YERİNE RONALDO

İspanyol gazetesi AS'ta yer alan habere göreyse PSG Başkanı, Mbappe'nin Real Madrid ile anlaştığını biliyor. Habere göre, Mbappe'nin sezon sonunda ayrılmasının ardından Nasser Al-Khelaifi Portekizli yıldız Cristiano Ronado için harekete geçecek.

MESSİ'YE TOKEN ÖDEMESİ

Messi transferiyle kripto para borsası da hareketlilik kazandı. Paris ekibinin Socios ile iş ortaklığından yola çıkarak Arjantinli yıldız futbolcuya ücretinin bir kısmını "PSG Fan Token" olarak ödeyeceği belirtildi.

Messi'nin Barcelona'dan ayrılarak PSG'ye transfer olacağına yönelik söylentilerin çıkmasının ardında "PSG Fan Token" fiyatları ciddi bir yükselişe geçmişti.

7 DAKİKADA 150 BİN FORMA SATILDI, 23 MİLYON EURO GELİR SAĞLANDI

Transferin duyurulması sonrasında Fransız kulübü tarafından satışa çıkarılan 30 numaralı Messi forması, 7 dakika içerisinde 150 bin adet satıldı. PSG, bu satışlar karşılığı 23 milyon 550 bin Euro kazandı.

Messi transferi sonrası Mbappe'yi kaybetme tehlikesi yaşayan PSG, Ronaldo'yu transfer etmek istiyor ile ilgili etiketler PSG Kylian Mbappe Cristiano Ronaldo Lionel Messi
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.