Merkür Retrosu nedir? 2021 Merkür Retrosunun burçlara olan etkileri

2021 yılının Merkür Retrosu başladı. Bu sene Terazi burcunda gerçekleşecek olan Merkür Retrosu hayatımızda ne gibi değişiklikler yapacak? İşte, 2021 Merkür Retrosunun burçlara olan etkileri…

2021 yılı için Merkür Retrosu başladı. 27 Eylül ile 18 Ekim 2021 tarihleri arasında gerçekleşecek olan Merkür Retrosu, Terazi burçlarını etkisi altına alacak.

MERKÜR RETROSU NE ZAMAN BİTİYOR?

2021 yılında Terazi burcunda gerçekleşecek olan Merkür Retrosu, 27 Eylül’de başlayarak 18 Ekim tarihine bitecek.

MERKÜR RETROSUNDA YAŞANACAKLAR

- Kargolarda aksamalar ile birlikte yanlış teslimatlar olabilir
- Havalimanında bagajlar karışabilir
- Bilgi akışı aksayabilir
- İş yerlerindeki teknolojik aletler aniden bozulabilir
- Evdeki beyaz eşyalar ya da elektronik aletler sizi yarı yolda bırakabilir
- Cep telefonunuz güven altında değildir
- Evlilik ve nişan tarihleri alınmamalıdır
- Ev alırken veya satarken aksamalar olabilir
- İş yeri açmak için kesinlikle uygun bir tarih değildir

MERKÜR RETROSUNDA NELER YAŞANABİLİR?

İlişkilerinizde denge arayışına geçerek adalet duygularınızda azalmalar yaşanabilir. Adil, dengeli ve tarafsız olmaya çalışarak akışta kalın. Yapılması gereken işlerinizin yarım kalacağını düşünerek yeni bir işe başlamadan eksiklerinizi tamamlayın.

Mümkün olmadıkça dış görüşünüzü değiştirecek şeylerden uzak kalarak özellikle de estetik ameliyatlardan sakının. Algıda ve iletişimde karışıklık olabileceğinden dikkatli davranın.

MERKÜR RETROSUNUN BURÇLARA ETKİLERİ

Koç Burcu: İkili ilişkilerde yanlış anlaşılabilir bazı hadiseler yaşanabilir. Eskiden hayatınızda olanlar sizi tekrardan arayabilir. Sözleşme imzalarken biraz dikkatli olmalısınız.

Boğa Burcu: İş yerinizde birlikte çalıştığınız kişiler sizi yoruyor. Onlarla tartışmamaya ya da yanlış anlaşılmamaya karşı özen gösterin. Yarın kalan işlerinize odaklanarak sağlığınızı da gözden geçirin.

İkizler Burcu: Aşk hayatınızda bazı sıkıntılar yaşanabilir. Eski sevgililerinizde biri kapınızı çalarak sizi tekrardan etkileyebilir.

Yengeç Burcu: Ailevi konularda bazı sıkıntılar olabilir. Ebeveynleriniz ile tartışmamaya özen gösterin. Taşınma ya da alım satım gibi işleriniz varsa bunlarda aksaklıklar yaşanabilir.

Aslan Burcu: Eğitim, iletişim konularında sosyal medya kullanırken paylaşım yapmadan önce düşünün. Düşüncelerinizde yanlış anlaşılabilirsiniz. Eğer tatil planı yapıyorsanız trafiğe çıkmadan hemen önce aracınıza mutlaka bakım yapın.

Başak Burcu: Maddi ve manevi yatırımlarınızda biraz nefes almalısınız. Yanlış konulara yönlenmeden yeni bir yatırım yapmak istiyorsanız iyice araştırın.

Terazi Burcu: Kendinizi karşıdaki insana anlatırken biraz sabırlı olun. Estetik ya da botoks için kesinlikle uygun bir dönemde değilsiniz. Karar alırken iyice düşünün.

Akrep Burcu: Korkularınızla yüzleşmenizde fayda var. Bununla ilgili yeni araştırmalar yapmalısınız. Sırlarınızı başkaları ile paylaşmadan önce tekrardan düşünün. Sonrasında ifşa olabilirsiniz.

Yay Burcu: Sosyal çevrenizde oldukça aktifsiniz. Yeni insanları hayatınıza almadan önce beklediğiniz dostluklar ortaya çıkmayacağını göreceksiniz. Umutlarınız ile birlikte hayallerinize odaklanın

Merkür Retrosu nedir? 2021 Merkür Retrosunun burçlara olan etkileri ile ilgili etiketler merkür retrosu
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.