Merkür retrosu geliyor! 10 - 16 Şubat haftası burçları neler bekliyor?

Haftaya, pazar sabahı Aslan burcunda gerçekleşen Dolunay’ın etkileriyle başlıyoruz.
 Ardından 16 Şubatta Balık burcunda gerçekleşecek olan Merkür retrosunun etkilerini hisedeceğiz. SuperHaber Astroloji yazarı Mine Ayman, 10 Şubat - 16 Şubat haftasında Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burçlarını nelerin beklediğini anlattı.

Pazar sabahı En çok Aslan, Boğa, Akrep ve Kova burçlarının etkilendiği bu Dolunay’ın etkilerini hayatımızda 2-3 gün daha hissedeceğiz.

Bugün daha çok iş odaklı olacak ve her konuda çok titiz davranacağız. 14 Şubatta ise ilişkiler gündemimizde olacak ve sahiplenme duyguları ağır basacak. Aşırı kıskançlıklara dikkat. Sevgililer Günü'nde ise çok tutkulu olabilirsiniz!

16 Şubat gecesi Balık burcunda gerçekleşecek olan Merkür retrosunun etkilerini ise bu haftadan hissetmeye başlayacağız. Balık burcundaki Merkür retrosu en çok Balık, Başak, İkizler ve Yay burçlarını etkileyecek. 

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

Merkür retrosu geliyor! 10 - 16 Şubat haftası burçları neler bekliyor? ile ilgili etiketler Mine Ayman 14 Şubat Sevgililer Günü burç yorumları aslan burcu balık burcu dolunay merkür retrosu
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.