Merih Öztürk Kimdir? Kaç Yaşında, Nereli?

Merih Öztürk, Balkan Ninnisi adlı dizide canlandırdığı Jovanna karakteri ile bilinmektedir. Dizide, Üskülüplü güzeller güzeli bir kızı canlandıran Merih Öztürk, Börü 2039 filminde dikkat çekmiştir.

Balkan Ninnisi adlı TV dizisinde Jovanka karakterini canlandıran Merih Öztürk, daha öncesinde birçok dizi, film ve reklamlarda oynamıştır. Börü 2039’da Güney karakterine hayat veren Öztürk, Molped ve Veet reklam filmlerinde de boy göstermiştir.

Balkan Ninnisi dizisinde Üskülüplü güzeller güzeli Jovanka karakterini canlandıran Merih Öztürk, senaryoda yurt dışında siyaset eğitimi almıştır. Hem sinema hem de tiyatro aşığı olan Jovanka, yapaylığı hiç sevmediğinden doğallığa önem vermiştir. Ertan’a deliler gibi aşık olmasına rağmen ikisi de gece ile gündüz gibi birbirlerine oldukça uzaktırlar. Bu yüzdende iki aşıkta asla ailelerini ikna edemezler.

Merih Öztürk Kimdir?

Merih Öztürk, 28 Aralık 1999 tarihinde Düzce’de dünyaya gelmiştir. 2018 Best Model Of Turkey 3.’sü olan Öztürk, Düzceli Çerkes bir baba ve Artvin, Arhavili bir annenin kızıdır. Henüz 6 yaşında iken oyunculuğa merak sarmıştır.

Son Osmanlı Yandım Ali, İki Aile, Trt Çocuk Reklamı, Transist Reklamı, Nerde O Yeminler, Danette Reklamı ve Veet Reklamı gibi çeşitli projelerde yer alan Merih Öztürk, TV programlarında da sahne alarak çocuk oyunculuk yapmıştır.

Merih Öztürk Kimdir? Kaç Yaşında, Nereli?

2016 senesinde 16 yaşında iken ilk defa Best Model yarışmasına katıldığı sene finalist olan Öztürk, 2017 yılında da Best Model’e yeniden katılmaya karar vermiş ve yine finalist olarak 17 yaşında Best Promising (Gelecek Vaad Eden) ödülünü almıştır.

2018 senesinde Best Model of Turkey yarışmasına katılarak 18 yaşında Türkiye 3.’sü seçilen Merih Öztürk, oyunculuk eğitimleri almaya başlamıştır. İngiltere’de yayınlanan Liverpool Victoria reklamında yer alan güzel oyuncu, BluTV'de yayınlanan Börü 2039 adlı bilimkurgu dizisinde Güney karakterini canlandırmıştır.

23 yaşında olan Merih Öztürk; 1.76 boyunda, 56 kilo ve Oğlak burcudur. Halen bekar olan Merih Öztürk, Instagram’da @merihozturk hesabını kullanmaktadır.

Merih Öztürk Oynadığı Diziler ve Filmler

2006 Son Osmanlı Yandım Ali
2017 Danette Reklamı
2017 Nerde O Yeminler
2018 İki Aile
2019 TRT Çocuk Reklamı
2019 Liverpool Victoria
2020 Veet Reklamı
2020 Molped Reklamı
2021 Enza Home Reklamı
2021-2022 Börü 2039 (Güney)
2022 Balkan Ninnisi (Jovanka)

Merih Öztürk Kimdir? Kaç Yaşında, Nereli? ile ilgili etiketler Balkan Ninnisi merih öztürk jovanka
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.