Merih Demiral: Herkesten özür diliyorum. Önümüzdeki turnuvalarda çok daha iyi olacağız

Merih Demiral: "Abi valla çok üzgünüz. Bazen kelimeler kifayetsiz kalıyor. Bir şey diyemiyorsunuz. İyi günde nasıl röportaja geliyorsam kötü günde de geliyorum. Herkesten özür diliyorum. Önümüzdeki turnuvalarda çok daha iyi olacağız."

A Milli Takım, EURO 2020'de tarihinin en kötü Avrupa Futbol Şampiyonası performansını sergiledi. Açılış maçında İtalya'ya 3-0 yenilen Türkiye, ardından Galler'e 2-0, son maçında da İsviçre'ye 3-1 mağlup oldu. 3 maçta 8 gol yine, 1 gol atan ve ilk isabetli şutlarını 3. maçta çekebilen Bizim Çocuklar büyük hayal kırıklığı yarattı.

İlk iki maçta yoğun eleştirilere maruz kalırken maç sonu röportajlarına "babaların" değil, genç isimlerin gönderilmesi çok eleştirilmişti. İsviçre hezimetinin ardından konuşan Merih Demiral"Abi valla çok üzgünüz. Bazen kelimeler kifayetsiz kalıyor. Bir şey diyemiyorsunuz. İyi günde nasıl röportaja geliyorsam kötü günde de geliyorum. Herkesten özür diliyorum. Önümüzdeki turnuvalarda çok daha iyi olacağız" dedi.

Merih, şunları söyledi: "Vallahi çok üzgünüz. Böyle olmasını beklemiyorduk. Halkımızın beklentisi çoktu. Üzüntümüz de çok oldu. Kelimeler kifayetsiz kalıyor. Diyecek bir şey yok. Turnuvanın en genç takımıyız. İlerideki turnuvalarda iyi olduğumuzu göstereceğiz."Ben iyi günde de, kötü günde de buradayım. Bunu telafi edeceğiz. Ben güveniyorum arkadaşlarıma. Önümüzdeki turnuvalarda çok daha iyi olacağız. Bu büyük bir tecrübe oldu. Özür diliyoruz."

 

ÇALHANOĞLU: ÖNÜMÜZDE DÜNYA KUPASI VAR

Hakan Çalhanoğlu ise şunları söyledi: "Bu turnuvaya büyük hedeflerle geldik. Rüyalar kurduk ama maalesef olmadı. Sizler nasıl üzgünseniz biz de öyle üzgünüz. Tecrübe kazandık diyelim. Önümüzde daha dünya kupası var. Özür dileriz. Ama yola devam etmemiz lazım."

Yıldız isim, "Neden böyle oldu?" sorusuna ise "2016'da oynayan sadece 3 kişi oynadı bu turnuvada; ben, Ozan Tufan ve Burak abi... İlk defa sahneye çıkan çocuklar vardı. En genç takımız, bu yüzden böyle olmuş olabilir" cevabını verdi.

Merih Demiral: Herkesten özür diliyorum. Önümüzdeki turnuvalarda çok daha iyi olacağız ile ilgili etiketler Merih Demiral EURO 2020 A Milli Takım
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.