Meriç Kesin, Linet'in sahnedeki tavırlarını sert sözlerle eleştirdi: 'Listeme alamıyorum, kusura bakmasın'

Sosyal medyanın tanınan isimlerinden Meriç Keskin, daha önce Aslı Şen'in de sahnedeki tavırlarını eleştirdiği şarkıcı Linet ile ilgili şaşırtan açıklamalarda bulundu. Önceki akşam Alaçatı'da sahne alan Linet'in konserini dinlemeye giden Meriç Kesin, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamalarında ''Linet'i bu tutumundan dolayı maalesef kendisini listeme alamıyor olacağım'' dedi.

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adını geniş kitlelere duyuran Meriç Keskin, önceki akşam Alaçatı'da bir mekanda sahne alan Linet'i dinlemeye gitti. Konser sırasında Instagram hesabından paylaşımlarda bulunan Keskin, Linet'in karelerini paylaşarak 'yarın görüşlerimi belirteceğim' ifadelerini kullandı.

Meriç Kesin, Linet'in sahnedeki tavırlarını sert sözlerle eleştirdi: 'Listeme alamıyorum, kusura bakmasın'


MERİÇ KESKİN, KONSERDE YAŞANANLARI ANLATTI


Linet konserinden saatler sonra merak edilen paylaşımlarını gerçekleştiren Meriç Keskin, konserde yaşananları anlattı. Keskin, bir ara konseri yarıda bırakarak sahneyi kısa süreliğine terk eden şarkıcı Linet'in sahnedeki tavırlarını eleştirdi.


Linet'in sahnesiyle ilgili Meriç Kesin şunları söyledi:

''Linet'in sesi muazzamdı. Çok harika bir ses. Ancak kendisi sahnenin sonuna doğru indi ve gitti. Garsonlar gelip, 'tabaklara çatal ve kaşıklarla vurmaya başlayın. Geri gelecek' dediler. Neden öyle bir şey yapıyoruz ya? Neyse geri geldi, 2-3 şarkı daha söyledi. Ne bir 'görüşürüz', ne bir 'hoşça kalın', ne bir 'öpüyorum' hiçbir şey söylemeden öylece indi ve gitti... Bu tutumuyla maalesef kendisini listeme alamıyor olacağım. Kusura bakmasın.''

 

ASLI ŞEN DE LİNET'E TEPKİ GÖSTERMİŞTİ

Eski Fenerbahçe Spor Kulübü başkanı Ali Şen'in gelini iş kadını Aslı Şen de geçtiğimiz aylarda konserini dinlemeye gittiği Linet'i sert ifadelerle eleştirmişti. Aslı Şen, Linet konserinde en ön masalarda oturmasına rağmen, ünlü şarkıcının bir kez bile kendilerine selam vermemesine ve göz teması kurmamasına tepki göstermişti. Konu ile ilgili tepkisini Instagram hesabından dile getiren Aslı Şen, Linet'in üstünü çizdiği bir fotoğraf karesini yayınlamış ve şu ifadelere yer vermişti:

''Yıllardır canlı müzik mekanlarında bir çok sanatçıyı dinlemeye giderim. Genelde de masam en öndedir. Adabımuaşeret gereği sanatçı özellikle ön masalara (ki bence tüm salona demeli) gözünün ucuyla da olsa saygıdan bir selam verir.

Dün gece sanatçımız 6 kadından oluşan masamıza bir an olsun bile gözünün ucuyla bile bakmazken, her nedense tüm erkekli masalara gülücükler gönderiyordu. 2 sene önce de başka bir mekanda yapmıştı, "herhalde ben yanlış anladım" demiştim. Dün gece de aynı şey olunca anladım ki hanımefendinin tarzından. Sesine bayılmama rağmen, sahnesi ve özellikle kadınlara olan tavrı sebebiyle masamızı erkenden terk ettik.

Biraz Tarkan'ı, Ebru Gündeş'i, Kenan Doğulu'yu, Zülfü Livaneli'ni Sezen Aksu'yu izlemesini öneririm. Starlık sadece ses ile olmuyor maalesef :(

Mekanlarda sanatçı seçerken umarım bu söylediklerimi dikkate alırlar, malum restoranlar bu tarz eğlence mekanları özellikle kadınların tekelinde ve yönlendirmesi ile çalışırlar. Özellikle kadın grupların huzurla eğlenmesi gece hayatı için önemlidir

Mekan Sahibi bir iş kadını olarak Aslı Şen.''

Meriç Kesin, Linet'in sahnedeki tavırlarını sert sözlerle eleştirdi: 'Listeme alamıyorum, kusura bakmasın' - Resim : 2

Meriç Kesin, Linet'in sahnedeki tavırlarını sert sözlerle eleştirdi: 'Listeme alamıyorum, kusura bakmasın' - Resim : 3


MERİÇ KESKİN KİMDİR?

24 Ekim 1986'da İzmir'in Karşıyaka ilçesinde dünyaya gelmiştir. Macar Dili ve Edebiyatı Bölümü okuyarak lisans eğitimini İzmir'de tamamlamıştır. Meriç Keskin kendini okur, gezer ve yazar olarak tanımlıyor. Kendi mesleğini yapmayan ünlü fenomen, gezi yazıları yazıyor, sosyal medya ile uğraşıyor.

Meriç Kesin, Linet'in sahnedeki tavırlarını sert sözlerle eleştirdi: 'Listeme alamıyorum, kusura bakmasın' - Resim : 4

 

Meriç Kesin, Linet'in sahnedeki tavırlarını sert sözlerle eleştirdi: 'Listeme alamıyorum, kusura bakmasın' ile ilgili etiketler Linet Meriç Kesin Aslı Şen Merih Demirel
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.