Meral Akşener'in 'Ersan Şen' atağı gündem oldu! "TV programından Cumhurbaşkanlığı adayı seçmek nedir?"

6'lı masadan ayrılan İYİ Parti lideri Meral Akşener, televizyon programında "İYİ Parti’den teklif gelirse aday olurum" diyen hukukçu Ersan Şen'e yeşil ışık yaktı. Akşener'in Ersan Şen'i arayıp görüşmeye davet etmesi üzerine sosyal medyada "TV programından Cumhurbaşkanlığı adayı seçmek nedir?" şeklinde tepkiler yükseldi.

Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığını onaylamayan Akşener'in 6'lı masadan ayrılması ile birlikte, Cumhurbaşkanlığı adaylığı için Prof. Dr. Ersan Şen’den çağrı geldi.

Ersan Şen, katıldığı televizyon programında "İYİ Parti’den teklif gelirse aday olurum" ifadesini kullandı. Bu açıklamaların ardından Meral Akşener'den Şen'e telefon geldi.

Ersan Şen, “Akşener, ‘Bunda ciddi misiniz’ dedi, ‘Ciddiyim’ dedim, görüşmek istedi. Muhtemelen bu hafta içinde bir görüşme gerçekleştireceğiz” ifadelerini kullandı.

ARANAN CUMHURBAŞKANI ADAYI TV'DEN ÇIKTI...

Çok uzun bir süredir Cumhurbaşkanı adayı için bir karara varamayan muhalefet, en sonunda yol ayrımına gelerek gündem olmuştu. 

Meral Akşener'in televizyon programı üzerinden talep beyan eden Ersan Şen'i ciddi ciddi davet etmesi sosyal medyada tepkilere neden oldu. Cumhurbaşkanı adaylığının bu kadar basite alınması nedeniyle tepki gösteren Orhan Miroğlu, Nedim Şener gibi isimler "TV programından Cumhurbaşkanlığı adayı seçmek nedir?" diyerek paylaşımlarda bulundu... 

İşte o tepkilerden bazıları...

Meral Akşener'in 'Ersan Şen' atağı gündem oldu! "TV programından Cumhurbaşkanlığı adayı seçmek nedir?"

Meral Akşener'in 'Ersan Şen' atağı gündem oldu! "TV programından Cumhurbaşkanlığı adayı seçmek nedir?" - Resim : 2

Meral Akşener'in 'Ersan Şen' atağı gündem oldu! "TV programından Cumhurbaşkanlığı adayı seçmek nedir?" - Resim : 3

Meral Akşener'in 'Ersan Şen' atağı gündem oldu! "TV programından Cumhurbaşkanlığı adayı seçmek nedir?" - Resim : 4

Meral Akşener'in 'Ersan Şen' atağı gündem oldu! "TV programından Cumhurbaşkanlığı adayı seçmek nedir?" - Resim : 5

 

 

Meral Akşener'in 'Ersan Şen' atağı gündem oldu! "TV programından Cumhurbaşkanlığı adayı seçmek nedir?" ile ilgili etiketler Meral Akşener
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.