Menajerimi Ara'da Serdar Ortaç sürprizi!

Star TV ekranlarının sevilen dizisi "Menajerimi Ara"ya birbirinden ünlü isimler konuk oluyor. Ay Yapım imzalı dizinin 23. bölüm tanıtımı yayınlandı. Söz konusu tanıtımda Serdar Ortaç'ın da projeye dahil edildiği ortaya çıktı.

Televizyon ekranlarının sevilen dizisi ‘Menajerimi Ara’ya daha önce Gülben Ergen’in konuk olacağının duyurulduğu 23. bölümünden yayınlanan yeni tanıtımıyla Serdar Ortaç, Ece Dizdar ve Oral Özer’in projeye konuk olduğu duyurulmuş oldu. Bölümde Feris (Canan Ergüder) hamilelik testinin sonucuyla şok yaşarken, Dicle (Ahsen Eroğlu) ise büyük bir tehlike atlatıyor

Menajerimi Ara'da Serdar Ortaç sürprizi!

Ay Yapım imzalı ‘Menajerimi Ara’ dizisinin 23. bölümüne birbirinden ünlü isimler konuk oluyor. .Gülben Ergen, Serdar Ortaç, Ece Dizdar ile Oral Özer’ın konuk olduğu bölüm seyirciye keyifli bir akşam yaşatacak. Dizinin yeni bölümünden yayınlanan tanıtımda; Çınar’ın (Fatih Artman) Serdar Ortaç’la konuşması izleyenlerde tebessüm yaratırken Ece Dizdar sette yönetmenle gerginlik yaşıyor.

HAMİLE OLDUĞUNU GÜLBEN ERGEN SÖYLÜYOR

Barış’ın (Deniz Can Aktaş) peşindeki gizemli kişi serbest bırakıldıktan sonra gizlice Dicle’nin evine girerek ona zarar vermeye çalışırken bu durumdan Dicle’yi Barış kurtarıyor. Dicle’nin yaşadıklarının ardından Beren’in de (Yaprak Medine) fanından şikayetçi olması ikili arasındaki buzları bir nebze olsun eritirken, Gülben Ergen’in Feris’e hamile olabileceğini söylemesinin ardından Feris test yapıyor. Bu sırada Ego Ajans’ta da işler yine karışıyor. Serkan’ın (Serhat Teoaman) ekibe verdiği haberle menajerleri zorlu bir haftanın beklediğinin sinyalleri veriliyor.

Kadrosunda Barış Falay, Canan Ergüder, Fatih Artman, Serhat Teoman, Ahsen Eroğlu, Deniz Can Aktaş ve Ayşenil Şamlıoğlu’nun yer aldığı ‘Menajerimi Ara’ her pazar akşamı saat 20.00’de Star TV ekranında.

 

Menajerimi Ara'da Serdar Ortaç sürprizi! ile ilgili etiketler Serdar Ortaç Menajerimi Ara fragman

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.