Menajerimi Ara Dizisinde Şaşırtan Konuk Oyuncu! Uzun Aradan Sonra İlk Kez Bir Dizide! Performansı Merak Ediliyor

Menajerimi Ara dizi bize ünlülerin ve menajerlerinin yaşadıklarına dair bir dünyaya sürüklüyor. Yönetilmesi zor durumların nasıl aşıldığını, ünlüler için hangi planların yapıldığı ve dizi sektörünün nasıl işlediğine dair bize bilgiler sunuyor. Dizinin kadrosunda ünlü isimler de rol alıyor.

Menajerimi Ara dizisi yeni nesil dizi konusu ile ekrana tutunmaya başardı. Dizi her bölümünde yeni bir ünlü getiriyor ve konuk ediyor. Menajerimi Ara dizisine bu sefer uzun zamandır dizilerden uzak olan fakat Kiralık Aşk dizisi ile kendine hayran bırakan Koriş karakterini canlandıran Onur Büyüktopçu yer aldı. 

Onur Büyüktopçu Diziye Nasıl Dahil Oldu?

Onur Büyüktopçu, yemek programının ardından ekranlardan uzak kalmıştı. Bu uzaklık Menajerimi Ara dizisi ile son buldu. Dizinin yeni bölümünde La casa del papel dizisinden İstanbul karakteri için bir oyuncu aradığını üzerinde duruluyor.

Menajerimi Ara Dizisinde Şaşırtan Konuk Oyuncu! Uzun Aradan Sonra İlk Kez Bir Dizide! Performansı Merak Ediliyor

Ego ajansının tüm menajerleri İstanbul karakteri için ünlü bir isim arıyor ve Dicle, Onur Büyüktopçu seçiliyor. Karakter içinde hazırlanma sürecine giriyorlar. Ünlü oyuncu diziden kareleri de sosyal medya hesaplarında paylaştı. Sevenlerinden olumlu tepkiler alan oyuncu, izleyicilerin beklentilerini karşılayacak gibi duruyor. 

Menajerimi Ara Dizisinde Şaşırtan Konuk Oyuncu! Uzun Aradan Sonra İlk Kez Bir Dizide! Performansı Merak Ediliyor - Resim : 2

Menajerimi Ara dizi bize ünlülerin ve menajerlerinin yaşadıklarına dair bir dünyaya sürüklüyor. Yönetilmesi zor durumların nasıl aşıldığını, ünlüler için hangi planların yapıldığı ve dizi sektörünün nasıl işlediğine dair bize bilgiler sunuyor. Dizinin kadrosunda ünlü isimler de rol alıyor. Barış Falay, Canan Ergüder, Fatih Artman ve Ayşemil Şamlıoğlu yer alıyor. Şu an sağlık sorunları sebebi ile diziye veda eden Canan Ergüder kendi koltuğunu menajeri Dicle'ye devretti. 

Menajerimi Ara Son Bölümlerde Neler Yaşandı?

Menajerimi Ara dizisinde, Felis karakterini canlandıran Canan Ergüder gerçek hayatta tedavi görmesi gerektiği için diziden ayrıldı. Dizi de ise bu  durum Felis'in ve Serkan'ın Amerika'ya birlikte gittiği şeklinde gösterildi. Diziye yeni katılan Arzu ise menajer Çınar ile nezarete düşer ve Ceyda onları kurtarır. Kurtarmadan önce geçtiği video ile bir rol kapar.

Menajerimi Ara Dizisinde Şaşırtan Konuk Oyuncu! Uzun Aradan Sonra İlk Kez Bir Dizide! Performansı Merak Ediliyor - Resim : 3

Dicle ve Barış'ın arasına giren eski sevgili sorunu ise yavaş yavaş kendini göstermeye başlamıştır. Yeni bölümde "İstanbul" karakteri için Onur Büyüktopçu hazırlanırken, Dicle'nin arkadaşları da Barış'ın Dicle'den sakladığı sırrı ortaya çıkarmaya kararlıdır. Ceyda ise Peride'yi ajanstan kovar. Yeni bölümde şu an bunlar olacak gibi dursa da daha büyük bir eğlence izleyenleri bekliyor. 

Menajerimi Ara Dizisinde Şaşırtan Konuk Oyuncu! Uzun Aradan Sonra İlk Kez Bir Dizide! Performansı Merak Ediliyor ile ilgili etiketler Menajerimi Ara
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.