Menajerimi Ara 37. bölüm izle

Menajerimi Ara 37. bölüm full izlenmek için yayında. 9 Mayıs 2021’de Star TV ekranlarında yayınlanan Menajerimi Ara 37. bölüm tek parça halinde Puhu TV platformunda. Peki, Menajerimi Ara 38. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Başrollerinde Barış Falay’ın oynadığı Menajerimi Ara dizisinin 37. son bölümünde; İrem’in duygularını döktüğü kağıdın Barış’ın ceketinden düşmesinden şüphelenen Dicle, ikilinin eski sevgili olma ihtimalinden iyice şüphelenmektedir. Emrah, Gülin ve Meral’e Barış ve İrem’in eski sevgili olduğunu söyleyince ortalık iyice karışır.

Menajerimi Ara 37. bölüm izle

Dicle’nin bu haberi bir başkasından duymasını isteyemeyen üçlü, bu haberi Dicle’ye verme kararı alır. Bu sırada konuşmalarını dinleyen Tuğrul ise soluğu Ceyda’nın yanında alır. Kalp krizi geçiren oyuncusunun derin üzüntüsünü yaşayan Peride, bu durumdan Ceyda’yı sorumlu tutar. Peride’nin sert sözlerinin ardından ikilinin arası iyice gerilir.

Menajerimi Ara 37. bölüm izle - Resim : 2

Arzu ve Çınar arasında ise romantik bir yakınlaşma olur. Gülden Avşaroğlu, Ego Ajans’ı sürpriz bir projenin oyuncu seçmeleri için ziyaret eder. Uluslararası bir projede Türk bir karakteri canlandırmak için oyuncu arandığını duyan Kıraç harekete geçerken, Çınar ve Dicle ise kendi oyuncularını projeye sokmak için kolları sıvar. Oyuncuları Çağrı Çıtanak, Ruhi Sarı ve Onur Büyüktopçu’yu bu karakter için hazırlayan üç menajer, kıyasıya bir mücadele içine girer.

MENAJERİMİ ARA 37. BÖLÜM İZLE

Menajerimi Ara 37. bölüm izle ile ilgili etiketler Menajerimi Ara menajerimi ara 37. bölüm Menajerimi Ara son bölüm

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.