Menajer George Gardi'den flaş açıklama: Mauro Icardi, Galatasaray için 10 kulübü reddetti!

Mauro Icardi'nin Galatasaray'a transferinde temsilciğini yapan Menajer George Gardi, Arjantinli yıldıza 10 Avrupa kulübünden teklif geldiğini söyledi. Icardi'nin tercihini ise sarı-kırmızılı ekipten yana kullandığını açıkladı.

Birçok ünlü yıldız futbolcunun temsilciğini yapan Menajer George Gardi, Mauro Icardi transferinin perde arkasını anlattı.

İtalyan gazetesi Il Tempo'ya konuşan Gardi, Mauro Icardi'ye Avrupa'nın dev kulüplerinin talip olduğunu ancak Arjantinli yıldızın Galatasaray'ı tercih ettiğini söyledi.

"ICARDI, GALATASARAY'I SEÇTİ"

Ünlü menajer, Icardi'nin futbol kariyerinin en olgun döneminde olduğu belirterek, "29 yaşında olan ve futbol kariyerinin en olgun dönemini geçiren Mauro Icardi, Paris Saint-Germain'i bırakıp Galatasaray'a transfer oldu. Icardi'ye Avrupa'nın en büyük takımları da dahil olmak üzere 10 tane teklif vardı ama o Galatasaray'ı seçti." ifadelerini kullandı.

Galatasaray sezon başında PSG'den Mauro Icardi'yi kiralık olarak kadrosuna katmıştı. 29 yaşındaki yıldız, sarı-kırmızılı forma ile 15 maçta görev alırken 9 gol ve 6 asist kaydetti.

Menajer George Gardi'den flaş açıklama: Mauro Icardi, Galatasaray için 10 kulübü reddetti! ile ilgili etiketler Mauro Icardi Galatasaray Transfer
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.