Menajer George Gardi bomba sözler: Nicolo Zaniolo için en yüksek teklifi Fenerbahçe yaptı!

Nicolo Zaniolo'nun Galatasaray'a transferinde büyük rol oynayan Menajer George Gardi, İtalyan yıldız için en yüksek teklifi Fenerbahçe'nin yaptığını söyledi.

Galatasaray ara transfer döneminde Roma'dan Nicolo Zaniolo'yu 15 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında kadrosuna kattı.

Nicolo Zaniolo'nun transferi için aracı olan Menajer George Gardi, İtalyan gazetesi Il Tempo'ya verdiği röportajda transferin nasıl geliştiğini aktardı.

Menajer Gardi, Zaniolo'nun Galatasaray'ı tercih ettiğini belirterek, "Fenerbahçe, Zaniolo için hem oyuncuya hem de kulübe daha yüksek teklifi yapan taraftı. Ancak Zaniolo tercihini Galatasaray'dan yana kullandı." dedi.

"GALATASARAY'IN DOĞRU YER OLDUĞUNU SÖYLEDİM"

Ünlü menajer, İtalyan yıldıza kariyeri için Galatasaray'ın doğru tercih olduğunu söylediğini itiraf ederek şunları kaydetti

"Galatasaray henüz Şampiyonlar Ligi ve Premier Lig  seviyelerinde bir takım değil. Ancak transfer sezonunun sonuna gelmiş olmanın avantajı vardı. Ocak ayı sonunda Zaniolo'nun menajeri ile temasa geçtim ve Galatasaray'ın kariyerine devam etmek için doğru yer olabileceğini söyledim."

Menajer George Gardi bomba sözler: Nicolo Zaniolo için en yüksek teklifi Fenerbahçe yaptı! ile ilgili etiketler Nicolo Zaniolo Galatasaray Fenerbahçe Transfer
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.