Melek Mosso'nun konserinin iptal edilmesinin ardından Funda Arar ve Derya Uluğ'a mahalle baskısı

3 Haziran'da Isparta Uluslararası Gül Festivali'nde sahne alacağı duyurulan Melek Mosso'nun konseri iptal edildi. Radyo programcısı Zeki Kayahan Coşkun, Melek Mosso'nun konserinin iptal edilmesinin ardından aynı yerde konser verecek olan Funda Arar ve Derya Uluğ'a o konsere gitmemeleri için çağrı yaptı. Coşkun, Funda Arar ve Derya Uluğ'a ''Isparta’da, siz gidip şarkı söyleyecek misiniz?'' diye sordu.

Uluslararası Isparta Gül Festivali kapsamında Melek Mosso, Derya Uluğ ve Funda Arar'ın farklı günlerde konser vermesi planlanıyordu. Melek Mosso, 3 Haziran’da Meydan AVM’de sahne alacaktı. Konserin afişleri de yerel basınla paylaşılmıştı. Ancak Melek Mosso'nun konseri iptal edildi.

Melek Mosso Isparta’daki konserinin iptal edilmesi ile ilgili sosyal medya hesabından açıklama yaparken, radyo programcısı Zeki Kayahan Coşkun da aynı etkinlikte konser verecek olan Funda Arar ve Derya Uluğ'a ''Isparta’da, siz gidip şarkı söyleyecek misiniz?'' sorusunu yöneltti. Sosyal medya kullanıcıları Melek Mosso'nun konserinin iptal edilmesinin ardından Funda Arar ve Derya Uluğ'u hedef aldı. İşte detaylar...

Melek Mosso'nun konserinin iptal edilmesinin ardından Funda Arar ve Derya Uluğ'a mahalle baskısı

Milli Gençlik Vakfı ve Anadolu Gençlik Derneği Isparta Şubesi tarafından dün ortak yayınlanan açıklamada, belediyenin “halkın inanç ve gelenekleriyle uyuşmayan” konserler düzenlendiği iddia edildi. Açıklamada, Melek Mosso konserinin iptal edilmesi talep edilirken, “Ahlaksızlığı özendiren hiçbir şarkıcı halkımız nezdinde sanatçı olarak kabul edilmeyecektir.” ifadesine yer verildi.

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen de akşam saatlerinde Twitter hesabından konserlerin afişini yeniden paylaştı. Melek Mosso’nun konserine burada yer verilmediği görüldü. Derya Uluğ ve Funda Arar’ın konser programı ise değişmedi.

Melek Mosso'nun konserinin iptal edilmesinin ardından Funda Arar ve Derya Uluğ'a mahalle baskısı - Resim : 2

 ZEKİ KAYAHAN COŞKUN: SİZ GİDİP ŞARKI SÖYLEYECEK MİSİNİZ?

Bu gelişmelerin ardından Melek Mosso'nun konserinin iptal edilmesine tepki gösteren radyo programcısı Zeki Kayahan Coşkun, Twitter hesabından Uluslararası Isparta Gül Festivali'nde yer alacak Derya Uluğ ve Funda Arar'a seslenerek ''Meslektaşınızın konseri “ahlaksız” bulunarak iptal edilirken Isparta’da, siz gidip şarkı söyleyecek misiniz?'' şeklinde bir paylaşımda bulundu.

Melek Mosso'nun konserinin iptal edilmesinin ardından Funda Arar ve Derya Uluğ'a mahalle baskısı - Resim : 3

 

MELEK MOSSO'DAN AÇIKLAMA


Mosso, "Ben Isparta'ya elbet gidecek ve şarkılarımı söyleyeceğim. Bugün olmazsa yarın sarılacak kalplerimiz" dedi.

Konseri iptal edilen Melek Mosso Twitter hesabından yaptığı açıklamada “Ben bu ülkenin kadınıyım. Fikirlerimle, vizyonumla, hayallerimle her yeni gün geleceğe sanatımı işliyorum. Genci yaşlısı milyonlarca sevenim var. Birkaç kendini bilmeze kalmadı benim ahlakımı sorgulamak, kadınlık onuruma laf atmak. Bu zihniyetteki insanlar kendi yüreklerindeki karanlığı ve sapıklığı bizim hayatımıza da sokmaya çalışıyorlar ama buna asla izin vermeyeceğim, VERMEYECEĞİZ… Ben Isparta’ya elbet gidecek ve şarkılarımı söyleyeceğim. Bugün olmazsa yarın sarılacak kalplerimiz” ifadelerini kullandı.

Melek Mosso'nun konserinin iptal edilmesinin ardından Funda Arar ve Derya Uluğ'a mahalle baskısı - Resim : 4

 

NE OLMUŞTU?

Şarkıcı Melek Mosso, daha önce verdiği bir konserinde “Açmak istiyorsanız açın, konuşmak istiyorsanız konuşun. Kimsenin nasıl davranmanız gerektiğini, ne yapmanız gerektiğini, nasıl giyinmeniz gerektiğini söylemesine ihtiyacınız yok kızlar. Sizin kendi kanatlarınız var. Kimsenin kanatları altında durmaya ihtiyacınız yok. Uçun” ifadeleri kullandığı için hedef gösterilmişti.

 

Melek Mosso'nun konserinin iptal edilmesinin ardından Funda Arar ve Derya Uluğ'a mahalle baskısı ile ilgili etiketler Melek Mosso Funda Arar Derya Uluğ Zeki Kayahan Coşkun Uluslararası Isparta Gül Festivali
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.