Mehmetçik Kut'ül Amare 5. yeni bölüm fragmanı izle!

Mehmetçik Kut'ül Amare 5.bölüm fragmanı yayınlandı. Ekranlara hızlı bir giriş yapan dizi kıs süre içerisinde izleyici tarafından hayranlıkla izleniyor.TRT 1’in tarihi dönem dizilerinden Mehmetçik Kut’ül Amare geçen hafta yeni bölümü yayınlanmadı. İzleyiciler tarafından bu haber üzerine pek çok araştırma yaptılar. 22 Şubat Perşembe yayınlanacak yeni bölümde neler olacağı ise iyice merak konusu oldu. Peki yeni bölümde neler yaşanacak? İşte Mehmetçik Kut'ül Amare 5.bölüm fragmanı izle!

Kaan Taşaner,İsmail Ege Şaşmaz,İlker Aksum,Gamze Özçelik ve Özgü Kaya başrollerini paylaştığı dizi Mehmetçik Kut'ül Amare herkes tarafından büyük bir hayranlıkla izleniyor. Mehmet ve arkadaşlarının destansı hikâyesini anlatan dizinin her bölümü izleyici tarafından soluksuz izleniyor.Perşembe akşamlarının fenomen dizi yeni bölümünde neler olacağı herkes tarafından merak ediliyor. Geçen hafta yeni bölümü ekranlara gelmeyen diziyi seyirci bu hafta yayınlanacak bölümü heyecanla bekliyor. Peki Mehmetçik Kut'ül Amare 5. yeni bölüm fragmanı izle! Dizinin son bölümünü izle

90

4.BÖLÜM ÖZETİ

Bağdat’a doğru giden Osmancık Taburu yolda uğradığı baskını başarıyla atlatmıştır. Süleyman Askeri, bir kez daha Cox’u hezimete uğratmış, taburuyla birlik yoluna devam etmektedir. Taburun girdiği çatışmada Mehmet’te büyük bir kahramanlık göstermiştir. Yaralı ayağına rağmen verdiği mücadeleyle Osmancık taburunu ne kadar çok istediğini bir kez daha ortaya koymuştur. Diğer taraftan Bağdat’a doğru giden Hüsrev kervansarayda Cox ile karşılaşır. Ancak her ikisi de birbirini tanımaz. Cox’un yeni hedefi bir an önce Bağdat’a vararak planlarına orada devam etmektir. Mehmet ise her şey yolunda gidiyor diye sevinirken kardeşi Said’in bir kez daha sert tepkileriyle karşılaşır. Said, Mehmet’in taburla birlikte olduğunu Süleyman Askeri’ye söyler. Ancak Süleyman Askeri’den beklemediği bir tepki alır. Zira Süleyman Askeri, Mehmet’in trende olduğundan haberdar olduğunu söyler. Said’e Bağdat’a varana kadar Mehmet’i saklamasını söyler. Süleyman Askeri’nin, Mehmet’le ilgili planı nedir? Mehmet ve Said’i kendilerini bekleyen büyük tehlikeyi öğrenebilecekler midir? Hüsrev ve Süleyman Askeri’nin hangi olay karşı kaşıya getirecektir? Mehmet, rüyasında gördüğü kız kimdir? Cox’un yeni hamlesi ne olacaktır. Bütün bu soruların cevabı Mehmetçik Kut’ül Amare 4. Bölüm’de…

Mehmetçik Kûtulamâre 5.bölüm fragmanı izle!

Mehmetçik Kûtulamâre
Mehmetçik Kûtulamâre dizisi, Birinci Cihan Harbi’ne hazırlanan Osmanlı devletinde, tek hayalleri devletin yeniden dirilişi ve kurtuluşu olan, gönlünde vatan sevdasından başka bir şey bulunmayan Mehmet ve arkadaşlarının destansı hikâyesini konu alıyor. Darülfünun talebesi olan Mehmet, vatanı için her türlü fedakarlığı ve çabayı göstermekten geri durmaz. Bu amaçla başında Süleyman Askeri Bey’in bulunduğu ve en kabiliyetli askerlerin seçildiği Osmancık Taburu’na katılıp cepheye gitmek için büyük bir mücadele gösterir.

İhtişamlı bir devletin varislerine bıraktığı son destan olan Kûtulamâre Zaferi’ni konu alan dizi, Mehmet karakterini merkezine alarak her anı heyecan, aksiyon ve derin duygularla yoğrulmuş hikâyesiyle seyirciyle buluşacaktır. Bunun yanında Mehmet’in, vatan için canını ortaya koyarken karşısına çıkacak Zeynep ile yaşayacakları sevda ise, çöle yazılan bir aşk destanı olacaktır.

Mehmet, başında Süleyman Askeri Bey’in bulunduğu Osmancık Taburu’yla birlikte Arap coğrafyasında büyük bir mücadele gösterecektir. Bölgede yaptıklarıyla Osmancık Taburu içinde büyük bir kahraman haline gelecektir. Mehmet kahramanlıkları İngilizlerin oyunlarını bozacak ve Kûtulamâre destanının mimarı olacaktır.

Osmanlı Devleti’nin, İngilizleri Kûtulamâre’de kuşatıp teslim almasında canını ortaya koyacak olan Mehmet ile birlikte Osmancık Taburu’nun diğer kahraman askerleri de yakından tanıtılacaktır. Aynı zamanda Osmanlı Devleti askerleriyle, İngiliz askerleri arasında çöllerde, dağ başlarında, nehirlerde yaşanan amansız mücadele tarihi kaynaklara dayanılarak anlatılacaktır.

56

MEHMETÇİK KÛTULAMÂRE 3.BÖLÜM ÖZET

Osmancık taburundan geri kalmak istemeyen Mehmet, Bağdat’a giden trene gizlice binmeyi başarmıştır. Girdiği vagona yaralanmasına neden olan Victoria’da getirilmiştir. Mehmet Victoria’yı sorgulayarak ayağını yaralayan kişinin Cox olduğunu öğrenir.

Süleyman Askeri, Osmancık taburuyla bir an evvel Bağdat’a ulaşıp cepheye gitme telaşındadır. Diğer taraftan Kilikya’daki Komitacılarla buluşan Cox, Osmancık taburunun Bağdat’a ulaşmaması için yeni eylemler peşindedir.

Bütün bunlar yaşanırken Mehmet ve Victoria arasındaki sorgulama devam etmektedir. Bu sırada askerlerin sesini duyan Victoria, Mehmet’e silahını vermesini istemiş, vermemesi durumunda kendisini ihbar edeceğini söyleyerek tehdit etmiştir. Silahı alan Victoria, Süleyman Askeri’nin vagonuna getirilmiştir. Fırsatını bulan Victoria silahı Süleyman Askeri’ye doğrultmuş ancak silah boş çıkmıştır. Bu durum aynı zaman da Mehmet’in trende olduğunu ortaya çıkarmıştır.

Süleyman Askeri hemen Mehmet’in bulunması için emir vermiştir. Mehmet’i neler beklemektedir? Said kardeşi Mehmet’i Süleyman Askeri’ye söyleyecek mi? Hüsrev’i bekleyen büyük sürpriz nedir?

Osmancık taburunun karşılaşacağı olay ne olacaktır? Osmancık Taburu Bağdat’a varabilecek midir? Cox’un yaşadığı hayal kırıklığı nedir? Süleyman Askeri yol güzergâhında kimi yakalayacak? Bütün bu soruların cevabı Mehmetçik Kutulamare 3. Bölümde…

2.BÖLÜM ÖZET

Ayağının kesileceği haberini bizzat kardeşinden alan ve tüm hayalleri yıkılan Mehmet şimdi ne yapacak? Osmancık taburuyla beraber cepheye gitme hayali gerçekleşecek mi? Hayaline ulaşmak için her yolu deneyen Mehmet, nasıl bir imtihanla karşı karşıya kalıyor? Osmancık taburunu Kuran Süleyman Askeri Bey Irak cephesinden ardı ardına gelen kötü haberlerle sarsılıyor. İngilizlerin karanlık planlarını gün yüzüne çıkarmanın ve mani olmanın tek bir yolu var… Bir an evvel cepheye ulaşmak. Peki, bu yolculuk Süleyman Bey’in planladığı gibi geçecek mi? Yolda Süleyman Askeri’yi bekleyen büyük tehlike ve alacağı inanılmaz haber nedir? İstanbul’da başarıya ulaşamayan P. Cox’un yeni hedefi Kilikya bölgesi. Peki, Kilikya bölgesinde Cox’un yeni müttefikleri kimler olacak? Bağdat’a doğru yola çıkan Osmancık Taburunu durdurmak için nasıl bir plan yapacak? Eğitimlerini tamamlayarak Osmancık Taburuna girmeye hak kazanan askerler, hiç ummadıkları anda uğradıkları saldırıyla sarsılıyor. Peki, Osmancık Taburu ilk sınavından nasıl bir sonuçla çıkacak?

Mehmetçik Kut'ül Amare son bölüm izle!

Mehmetçik Kut'ül Amare 5. yeni bölüm fragmanı izle! ile ilgili etiketler mehmetçik kutül amare 5yeni bölüm fragmanı izle son bölüm izle
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.