MEB YEĞİTEK başvurusu nasıl yapılır? EBA öğretmen başvuru formu!

MEB YEĞİTEK başvurusu nasıl yapılır? Milli Eğitim Bakanlığı, EBA’da görevlendirilmek üzere öğretmen görevlendirecek. MEB EBA öğretmen görevlendirmesi ile tonmaister, kameraman, kurgu montaj operatörü, videografiker, grafiker, grafik animasyoncu, fotoğrafçı, içerik geliştirme, sunucu ve seslendirmeci alımları yapılacak. MEB EBA öğretmen başvuru formu haberimizde…

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü'nde (YEĞİTEK) EBA'da ihtiyaç duyulan video, ses, görsel, eğitsel oyun, etkileşimli içerik ve benzeri eğitim materyallerini üretecek veya temin edecek yeni bir ekip oluşturuyor. Milli Eğitim Bakanlığı'nda görevli öğretmenlerin başvuru yapabileceği YEĞİTEK başvurusu için okullara beklenen yazı geldi.

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) EBA'da görev yapmak üzere öğretmen görevlendirecek. EBA'da İhtiyaç duyulan video, ses, görsel, eğitsel oyun, etkileşimli içerik ve benzeri eğitim materyallerini üretmek veya temin etme aşamalarında görevlendirilecek öğretmenler için başvurular resmen başladı. MEB yazısında EBA'da görevlendirilecek öğretmenlerde aranan şartları ve görev alanlarını da paylaştı.

Buna göre, MEB, EBA öğretmen görevlendirmesi kapsamında tonmaister, kameraman, kurgu montaj operatörü, videografiker, grafiker, grafik animasyoncu, fotoğrafçı, içerik geliştirme, sunucu ve seslendirmeci olarak görev alacak ekip oluşturacak.

MEB YEĞİTEK BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Öğretmen görevlendirmesi için başvurular 16 Ekim 2020 tarihine kadar https://www.eba.gov.tr/başvurumedya adresi üzerinden yapılacak.

YEĞİTEK BAŞVURU ŞARTLARI

EBA öğretmen görevlendirmesi kapsamında, Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı merkez veya taşra teşkilatında 30 Eylül itibariyle 4 yılını tamamlayan öğretmenlerin görevlendirme başvuruları kabul edilecek. Ön değerlendirme sonuçlarına göre mülakata alınacak adaylardan uygun olanların görevlendirmesi YEĞİTEK Genel Müdürlüğüne yapılacaktır.

 

MEB YEĞİTEK başvurusu nasıl yapılır? EBA öğretmen başvuru formu! ile ilgili etiketler MEB Öğretmen başvuru YEĞİTEK eba
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.