Masumlar Apartmanı'nın Safiye şoku yaşanıyor! New York'ta olan Ezgi Mola korkutuyor!

Masumlar Apartmanı dizisinde Ezgi Mola şoku yaşanıyor. Salı akşamlarının reyting rekortmeni dizileri arasında yer alan dizide bu hafta Ezgi Mola’nın yeni bölümde yer alamayacağı iddia edilince izleyenler şaşkına döndü.

TRT 1 ekranlarının sevilen dizilerinden biri olan Masumlar Apartmanı’nda bu hafta Ezgi Mola hayranlarının canını sıkacak yeni bir hadise yaşanıyor. Son olarak 51. bölümü ile ekranlara gelen dizi her geçen hafta daha karmaşık halleri ile izleyenleri biraz daha kendisine bağlıyor.

Ancak dizinin yeni bölümünde Masumlar Apartmanı’nın Safiyesi Ezgi Mola’nın ortalıklarda olmayışı biraz can sıkacak cinsten. Şu sıralarda ABD’nın New York kentinde bu sene 18. defa düzenlenen “New York Türk Film Festivali”ne katılan Mola’nın bir süre ekranlardan uzak kalabileceği iddia edildi.

Masumlar Apartmanı'nın Safiye şoku yaşanıyor! New York'ta olan Ezgi Mola korkutuyor!

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Saniye karakterine hayat veren Selin Yeninci ile beraber Serkan Altunorak’ın da yer aldığı bazı ünlü oyuncularla birlikte New York’a giden Mola, yaşadıklarını an be an sosyal medya hesabı Instagram üzerinden de yayınlamayı ihmal etmiyor. Noel öncesinde New York’un ışıl ışıl caddelerinden oldukça etkilendiğini dile getiren Mola kalan zamanlarında da bol bol gezerek eğleniyor.

Hem iş hem de eğlence için kısa bir ABD turu gerçekleştiren Mola’nın bu halleri Masumlar Apartmanı izleyenlerinin kısa bir panik havası içerisinde olmasına neden oluyor. Zira güzel oyuncunun yurt dışında oluşu Mola’nın bir süre Masumlar Apartmanı dizisinde ara verebileceği yönünde görüşler ön planda yer alıyor.

Masumlar Apartmanı'nın Safiye şoku yaşanıyor! New York'ta olan Ezgi Mola korkutuyor! - Resim : 2

Böylesine bir durumda Masumlar Apartmanı Safiyesinin yeni bölümde olma olasılığı da biraz azalmış oluyor. Ancak yinede Ezgi Mola’nın önceden belirlenen programı nedeniyle dizide kendisine ait olan sahnelerin çekilmiş olabileceği de unutulmamalı.

Masumlar Apartmanı'nın Safiye şoku yaşanıyor! New York'ta olan Ezgi Mola korkutuyor! ile ilgili etiketler Ezgi Mola masumlar apartmanı safiye
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.