Masumlar Apartmanı'nda Safiye Şoku! Ezgi Mola Yeni Sezonda Yok İddiası! İşte Yerine Düşünülen İsim

Masumlar Apartmanı dizisinde Safiye karakterine hayat veren güzel oyuncu Ezgi Mola’nın sosyal medyada yangın ile ilgili olan paylaşımları TRT yönetimini rahatsız edince yapımcı firmadan bazı dedikoduların bazına sızdığı iddia edildi. Ezgi Mola’nın fişinin çekildiği ve kısa zamanda da sözleşmesinin fesih edileceği gelen son iddialar arasında yerini aldı.

Ve Masumlar Apartmanı’nda taşlar yerinden bir kez daha oynuyor. Safiye karakteriyle taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazanan ve Masumlar Apartmanı’nın vazgeçilmez isimlerinden birisi haline gelen Ezgi Mola’nın son çıkan yangınlar ile ilgili olarak sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlara tepkiler geldi.

Masumlar Apartmanı'nda Safiye Şoku! Ezgi Mola Yeni Sezonda Yok İddiası! İşte Yerine Düşünülen İsim

Başta diziyi yakından takip edenler ve diğer yönde TRT yönetiminin bundan duyduğu rahatsızlık yapımcı firmayı hemen harekete geçirdi. Marmaris’teki yangınlar esnasında TRT’ye öfke kusan ve bunu sosyal medya hesabından dile getiren Mola paylaşımında, “Yazıklar Olsun” mesajını atında bir anda ortalık karıştı.

TRT Genel Müdürlüğü’ne getirilen Mehmet Zahid Sobacı ve TRT Yönetim Kurulu üyeliğine atanan Hilal Kaplan Öğüt’ün Ezgi Mola’nın bu paylaşımına tepki gösterdikleri ve kısa bir zaman dilimi içerisinde de bazı şeylerin netliğe kavuşabileceği iddia edildi.

Masumlar Apartmanı'nda Safiye Şoku! Ezgi Mola Yeni Sezonda Yok İddiası! İşte Yerine Düşünülen İsim - Resim : 2

Eylül ayının sonlarında yeni sezonda bir kez daha hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanan Masumlar Apartmanı dizi yapımcılarının ise Safiye rolü için daha önceden de adı geçen ve Barış Arduç ile aynı yerde oynamayı reddeden Serenay Sarıkaya ile bir görüşme daha yapacakları gelen son iddialar arasında yerini aldı. Bakalım bundan sonraki süreçte Ezgi Mola için ne gibi değişiklikler olacak.

Masumlar Apartmanı'nda Safiye Şoku! Ezgi Mola Yeni Sezonda Yok İddiası! İşte Yerine Düşünülen İsim ile ilgili etiketler Ezgi Mola Serenay Sarıkaya masumlar apartmanı safiye
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.