Masumlar Apartmanı İnci neden ayrılıyor? Farah Zeynep Abdullah diziden ayrılıyor mu?

Masumlar Apartmanı dizisinde İnci şoku yaşanıyor. TRT 1 ekranlarının fenomen yapımı olan Masumlar Apartmanı’nda oynayan Farah Zeynep Abdullah’ın diziden ayrılacağı iddia edildi. Peki, Masumlar Apartmanı İnci neden ayrılıyor?

Salı akşamları TRT 1 ekranlarında yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisinde İnci karakterine hayat veren güzel oyuncu Farah Zeynep Abdullah’ın ayrılacağı iddiaları hayranları şok etkisine uğrattı. Bu iddialar sonrasında Masumlar Apartmanı’nı yakından takip edenler İnci’nin son durumu ile ilgili gelişmeleri incelemeye aldı.

Masumlar Apartmanı İnci (Farah Zeynep Abdullah) Diziden Ayrılıyor Mu?

Yetenekli oyuncu Farah Zeynep Abdullah'ın dizideki dramatik sahneleri artık kaldıramadığı ve çok yorulduğu, bu sebeple de yapım ekibine diziden ayrılmak istediğini söylediği iddia edilmekte. Bu iddialar sonrasında yapımcılardan henüz bir açıklama gelmemesi kafaları karıştırdı.

Masumlar Apartmanı İnci neden ayrılıyor? Farah Zeynep Abdullah diziden ayrılıyor mu?

Bunun gerçek olması durumunda Masumlar Apartmanı 2. yeni sezonunda İnci yer almayacak.

Masumlar Apartmanı dizisinde eşi Han'ın ailesiyle zorlu bir ilişkisi olan İnci’nin ayrılık iddiaları sezon finaline doğru giderken hayranları oldukça üzdü.

Masumlar Apartmanı İnci neden ayrılıyor? Farah Zeynep Abdullah diziden ayrılıyor mu? ile ilgili etiketler Farah Zeynep Abdullah masumlar apartmanı inci
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.