Masumlar Apartmanı Ceylan ölecek mi, diziden ayrılıyor mu?

Masumlar Apartmanı dizisinde Ceylan karakterine hayat veren Aslıhan Gürbüz'ün akıbeti merak konusu oldu. Yeni bölüm fragmanında bir kaza geçirdiği görülen Ceylan'ın ilk yanına koşan ise Han oluyor. Peki, Ceylan ölüyor mu? Aslıhan Gürbüz diziden ayrıllıyor mu?

TRT1'in fenomen dizisi Masumlar Apartmanı'nda Han'ın eski aşkı olan ve yeniden hayatına giren Ceylan, 65. yeni bölümde kaza geçiriyor. Baygın halde ekrana gelen Ceylan'ın son durumu sorgulanmaya başladı. Ceylan'ı oynayan Aslıhan Gürbüz Masumlar Apartmanı dizisinden ayrıllıyor mu?

CEYLAN ÖLECEK Mİ?

Masumlar Apartmanı dizisinde Birkan Sokullu'nun hayat verdiği Han karakterinin aşık olduğu kadını canlandıran Aslıhan Gürbüz, Ceylan rolü ile seyirci karşısına çıkıyor. 65. yeni bölüm fragmanında kaza geçirdiği ve aracı içinde baygın halde olduğu görülüyor. Han, İnci'den sonra ikinci kez kayıp mı yaşayacak?

Ceylan'ın akıbeti hakkında henüz net bir bilgi bulunmuyor. Detaylar yeni bölümün ekrana gelmesiyle netlik kazanacak.

ASLIHAN GÜRBÜZ KİMDİR?

Gürbüz, 16 Şubat 1983 tarihinde Çanakkale'de dünyaya geldi. Ayhan adında bir kardeşi vardır.

Küçük yaşlarda ailesiyle İstanbul'dan İnegöl'e taşındı; ilk, orta ve lise öğrenimini burada tamamladı. Meslek lisesinde bilgisayarlı muhasebe okuduktan sonra Konya Selçuk Üniversitesi Konservatuvar Tiyatro Bölümünden birincilikle mezun oldu.

Masumlar Apartmanı Ceylan ölecek mi, diziden ayrılıyor mu? ile ilgili etiketler masumlar apartmanı ceylan
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.