Masum dizisinin ilk bölümde neler yaşandı? / VİDEO

Masum dizisi ilk bölümüyle dün akşam Kanal D ekranlarında yayınlandı. Tanıtım fragmanı oldukça ilgi çeken Masum dizisinde neler yaşandı? Kanal D ve Blu TV'nin ortak imzasının bulunduğu sezonun en çok merak edilen yapımı Masum ne zaman başlıyor? Dizinin konusu ve oyuncu kadrosu hakkında kısa bilgi... Başrollerinde Haluk Bilginer ve Okan Yalabık gibi başarılı oyuncuların yer aldığı Masum dizisinde yaşananlar..

Kadrosunda barındırdığı birbirinden önemli isimlerle ve konusuyla dikkat çeken Masum dizisi için geri sayım sürerken, izleyiciler dizinin ne zaman başlayacağını merak ediyor. Kanal D ve Blu TV'nin ortak imzasının bulunduğu sezonun en çok merak edilen yapımı Masum ne zaman başlıyor? Dizinin konusu ve oyuncu kadrosu hakkında kısa bilgi... Başrollerinde Haluk Bilginer ve Okan Yalabık gibi başarılı oyuncuların yer aldığı Masum dizisinde yaşananlar..

MASUM DİZİSİ KONUSU

Kanal D, dev oyuncu kadrosu ile yepyeni bir diziyi ekranlara getiriyor. Masum dizisinde Haluk Bilginer, Ali Atay, Okan Yalabık, Serkan Keskin, Tülin Özen, Nur Sürer ve Bartu Küçükçağlayan oynuyor. Emekli Komiser Cevdet ve karısı, ömürlerinin son yıllarını şehirden uzaktaki küçük çiftlik evlerinde huzur içinde geçirmektedirler. Ta ki küçük oğulları bir gece yarısı korkunç bir haberle eve gelene kadar…

MASUM DİZİSİ HANGİ KANALDA SAAT KAÇTA?

Haluk Bilginer, Ali Atay, Okan Yalabık, Serkan Keskin, Tülin Özen, Nur Sürer ve Bartu Küçükçağlayan’ın başrollerini paylaştığı Masum, pazar saat 23.45’te Kanal D’de! Masum dizisinin saat 23:45’te ekranlarda olması ise dizi oyuncularının hayranlarını bir hayli üzdü. Türkiye’nin ilk yerli online dizisi Masum, 27 Ocak tarihinde izleyicilerle buluşacak. Oyuncu kadrosu ile dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Masum dizisinde, Haluk Bilginer ve Ali Atay gibi usta isimler rol alacak. Dijital TV sektörünün dikkat çeken kanalı Blu TV, Masum dizisi ile sektöre yeni bir boyut kazandırmaya hazırlanıyor. Oyuncu kadrosu ve konusuyla lansman aşamasında birçok kişinin ilgisini çeken Masum dizisi, 27 Ocak tarihinde ilk bölümüyle ekranlarda olacak. Başrollerinde Haluk Bilginer, Ali Atay, Okan Yalabık gibi isimlerin yer aldığı Masum dizisi, her bölümü 60 dakika olacak şekilde 8 bölümden oluşacak. Dizinin yönetmenlik koltuğu Altın Portakal ödüllü yönetmen Seren Yüce’ye ait olacak.

POLİSİYE VE DRAMA BİR ARADA

Polisiye ve dramayı harmanlayarak, ilk bakışta sıradan görünen bir Türk ailesinin çevresinde sıra dışı bir hikâyeyi konu alan Masum’un fragmanı da BluTV kullanıcıları ile buluştu. Fragmana binlerce dizi ve filmin reklamsız, istenildiği zaman, internetin olduğu her yerden ve her ekrandan izlenmesini sağlayan BluTV ‘nin kendi sitesinden ulaşılabiliyor. Emekli Komiser Cevdet ve karısı, ömürlerinin son yıllarını şehirden uzaktaki küçük çiftlik evlerinde huzur içinde geçirmektedirler. Ta ki küçük oğulları bir gece yarısı korkunç bir haberle eve gelene kadar…

SAED

MASUM DİZİSİ İLK BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Emekli Komiser Cevdet ve karısı, ömürlerinin son yıllarını şehirden uzaktaki küçük çiftlik evlerinde huzur içinde geçirmektedirler. Ta ki küçük oğulları bir gece yarısı korkunç bir haberle eve gelene kadar…

MASUM DİZİSİ İLK BÖLÜM İZLE

MASUM DİZİSİ OYUNCULARI

Haluk Bilginer (Cevdet)

Nur Sürer (Nermin)

Ali Atay (Yusuf)

Okan Yalabık (Tarık)

Serkan Keskin (Taner)

Tülin Özen (Emel)

Bartu Küçükçağlayan (Selim)

Mehmet Özgür (Selahattin)

Dijital TV sektörünün dikkat çeken kanalı Blu TV, Masum dizisi ile sektöre yeni bir boyut kazandırmaya hazırlanıyor. Oyuncu kadrosu ve konusuyla lansman aşamasında birçok kişinin ilgisini çeken Masum dizisi, 27 Ocak tarihinde ilk bölümüyle ekranlarda olacak. Başrollerinde Haluk Bilginer, Ali Atay, Okan Yalabık gibi isimlerin yer aldığı Masum dizisi, her bölümü 60 dakika olacak şekilde 8 bölümden oluşacak. Dizinin yönetmenlik koltuğu Altın Portakal ödüllü yönetmen Seren Yüce’ye ait olacak.

WETWERWWE

HALUK BİLGİNER KİMDİR?

5 Haziran 1954 yılında İzmir'de doğdu. Lise son sınıfta okulunun tiyatro koluna girdi ve Demokrat İzmir Gazetesi'nin açtığı liselerarası tiyatro yarışmasında ilk ödülünü aldı. Jürideki tiyatro müdürü Ragıp Haykır'ın davetiyle İzmir Devlet Tiyatrosu'nda konuk oyuncu olarak çalıştı. 1971 yılında Ankara Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'ne girdi.
Devlet Konservatuvarı'ndaki eğitimini bitirdikten sonra Devlet Tiyatrosunda çalıştı. 1977'de İngiltere'ye Londra Müzik ve Drama Sanatları Akademisi'nde (LAMDA) bünyesinde eğitimini sürdürdü. 1980 - 1993 yılları arasında İngiltere'de TV dizilerinde ve tiyatrolarda oyuncu olarak görev yaptı. "Eastenders"dizisinde 250 bölüm canlandırdığı Kıbrıslı Mehmet Osman rolüyle ün kazandı.
1987 yılında ilk defa Gecenin Öteki Yüzü adlı film çekimi için ilk defa İstanbul'a geldi ve bu filmin setinde 1992 'de evleneceği okul arkadaşı Zuhal Olcay ile tanıştı. Hayatını bir süre İstanbul-Londra arasında sürdürdü. 1992'de evlendikten sonra çift, Hollywood'da"Indiana Jones" dizisinde, Türkiye'de de Yavuz Özkan'ın "İki Kadın" filminde birlikte rol aldı. Show TV'de sunduğu Sıcağı Sıcağına adlı reality show sayesinde ünlendi. 1996'da Tomris Giritlioğlu'nun 80. Adım filminde, ardından "İstanbul Kanatlarımın Altında","Usta Beni Öldürsene", "Masumiyet" gibi ödüllü filmlerde rol aldı.
Oyunculuğunu tiyatro sahnesinde sürdürmek isteyen Haluk Bilginer, 1990 yılında İsmet Levendoğlu ve Zuhal Olcay ile Tiyatro Stüdyosu'nu kurdu. Tiyatro Stüdyosu`nun Aldatma (Harold Pinter), Kan Kardeşleri (Willy Russell), Derin Bir Soluk Al (Ben Elton), Çöplük (Turgay Nar), Histeri (Terry Johnson) ve Balkon (Jean Genet) oyunlarında başrolleri üstlendi. Bir tiyatro salon sahibi olmak için Odeon Sineması'nı kiralayıp inşaata başladı ancak 1996'da çıkan yangınla bütün emekler boşa gitti; yine de yılmayan Bilginer ve Olcay topluluktan ayrılarak 1999'da Moda'da yoktan var ettikleri bir salonda Oyun Atölyesi'ni kurdular. Bir ara Show Tv'de "Kim 500 Bin İster" adlı bilgi yarışmasını sunmuştur. Pop müzik sanatçısı Aşkın Nur Yengi'yle 2006 yılında evlenen sanatçının bu evlilikten bir çocuğu oldu.

RQWRQWRQ

NUR SÜRER KİMDİR?

Nur Sürer, 21 Haziran 1954 tarihinde Bursa'da doğmuştur. Asıl adı Şennur Sürer'dir. Babasının adı Ahmet, annesinin adı Rabia'dır. Bursa Anadolu Kız Lisesi'nden mezun oldu.
1971 yılında Sindirella filmi ile oyunculuğa başlayanNur Sürer'in ilk uluslararası çalışması, 1984 yılındakiAyna adlı film oldu. Bu filmi 1991 yılında "En İyi Yabancı Film" dalında Oscar Ödülü kazanan Umuda Yolculuk, 1993 yılında Dunkle Schatten der Angst ve 1998 yılında Yara izledi.
1989 yapımı yönetmenliğini Tunç Başaran'ın yaptığı "Uçurtmayı Vurmasınlar" adlı sinema filminde başrolde; Güzin Özipek, Güzin Özyağcılar, Meral Çetinkaya, Füsun Demirel ile beraber oynadı.

Nur Sürer, Kadın hakları ile yakından ilgili olan Sürer, politik duruşuyla da bilinmektedir. 2007'de İstanbul'da gerçekleşen 1 Mayıs kutlamalarına katılan sanatçı, polis tarafından gözaltına alındıktan 1 gün sonra serbest bırakıldı.

2012 yılında başrollerde Nurgül Yeşilçay ve Şahin Irmak'ın oynadığı "Sultan" dizisinde, Şahin Irmak'ın annesi Ayşe rolünü canlandırdı.

2013 yılında yayınlanmaya başlayan "Tatar Ramazan" dizisinde Bülent İnal,Burak Yamantürk, Burcu Kara, Özge Özpirinçci ve Umut Karadağ ile beraber oynadı.

Nur Sürer, 1981 yılında Bülent Kayabaş ile evlendi. Kısa sürede boşandı. Başka biri ile evlendi, ondan da boşandı. Ümit adında bir oğlu var. 16 Haziran Hareketiadlı silahlı sol örgütün lideri olduğu gerekçesiyle müebbet hapse mahkûm edilenSarp Kuray ile 1994 yılında evlendi.

Nur Sürer, 2014 yılında "Bana Artık Hicran De" adlı dizide; Buğra Gülsoy, Aslı Enver, Alican Yücesoy ile birlikte rol almıştır.

17 Nisan 2015 tarihinde vizyona giren "Eksik" adlı sinema filminin yönetmenliğiniBarış Atay Mengüllüoğlu yaparken aynı zamanda oyuncu olarak da görev almıştır. Diğer rollerde Nur Sürer, Özgür Emre Yıldırım, Toprak Sağlam, Uğur Polat, Şebnem Sönmez, Sarp Akkaya oynamıştır.

Ödülleri:
2002 - Ankara Uluslararası Film Festivali, "En İyi Kadın Oyuncu" Ödülü, Sır Çocukları
1989 - Antalya Altın Portakal Film Festivali, "En İyi Kadın Oyuncu", Uçurtmayı Vurmasınlar
1982 - Antalya Altın Portakal Film Festivali, "En İyi Kadın Oyuncu", Bir Günün Hikayesi

Filmleri ve Dizileri:
2015 - Eksik (Melek) (Sinema Filmi)
2014 - Bana Artık Hicran De
2014 - Gece (sinema)
2013 - Tatar Ramazan (TV Dizisi)
2012 - Sultan
2011 - Lale Devri
2011 - Herşeye Rağmen- Leyla
2010 - Kaledeki Yalnızlık- Makbule
2009 - Kasaba- Seher
2007 - Asi- Neriman Kozcuoğlu
2006 - Kabuslar Evi: Seni Beklerken
2005 - Ihlamurlar Altında- Müjgan
2004 - Gülizar
2004 - Bir Aşk Hikayesi
2003 - Kurşun Yarası- Marika
2002 - Abdülhamit Düşerken- İzzet Hanım
2002 - Sır Çocukları- Münevver
2002 - Havada Bulut- Marika
2001 - Sarı Günler
2000 - Karanlığın Gölgesinde Korkular
2000 - Köçek
1998 - Yara
1997 - İlişkiler- Aysu
1994 - İz
1993 - Son Söz Sevginin- Sevgi
1993 - Dunkle Schatten der Angst
1992 - Denize Hançer Düştü
1991 - Uzlaşma
1991 - Suyun Öte Yanı
1990 - Yalancı Şafak
1990 - Umuda Yolculuk- Meryem
1990 - Kiraz Çiçek Açıyor- Kiraz
1989 - Uçurtmayı Vurmasınlar- İnci
1988 - Dönüş- Zerbo
1988 - Sadık Dost
1987 - Ateşböceği- Duygu
1987 - Karınca Katar- Gülsüm
1986 - Son Urfalı
1986 - Ses- Serpil
1985 - Dul Bir Kadın- Ayla
1985 - Yılanların Öcü- Haçça
1984 - Fidan- Fidan
1984 - Ayna- Zelihan
1983 - Derman- Bahar
1981 - Aşka Dönüş
1981 - Bay Alkolü Takdimimdir- Gül
1980 - Bir Günün Hikayesi- Zeynep
1979 - Bereketli Topraklar Üzerinde- Fatma
1971 - Sinderella Kül Kedisi

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.