Masum 81.bölüm İzle Kanal 7! 11 Haziran Masum 81.Bölüm İzle! Masum 82.bölüm fragmanı Yayınlandı mı?

Masum 81.Bölüm izle Kanal 7! Sevilen dizi Masum, Kanal 7 ekranlarında yayınlanmaya devam ediyor. Evini hayaletler basan Gopi, neler düşünüyor? Masumiyetin hırsla birlikte ele alındığı Masum, Kanal 7'de ekranlara gelecek. 11 Haziran 2020 Çarşamba günü Masum 81.bölüm izleme linki ve Kanal 7 canlı yayın ekranı haberimizde.

Masum 81.Bölüm İzle! Kanal 7 ekranlarında hafta içi hergün yayınlanan ve izleyenleri tarafından merakle beklenen Masum 81.bölüm ile yayınlanacak.11 Haziran 2020 Çarşamba günü Masum 81.bölüm izleme linki ve Kanal 7 canlı yayın ekranı haberimizde.


MASUM 81.BÖLÜM CANLI ÖZET İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ


MASUM 82.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Masum 82. bölüm fragmanı yayınlandığında haberimizden takip edebilirsiniz.

 

Masum 81. bölüm özeti ve fragmanı izle - 11 Haziran Perşembe

Masum 81. bölüm özeti


Gopi, Raşi’yi odasına götürür. Raşi Gopi’ye sert davransa da Gopi onun ayaklarına krem sürer ve neden bu kadar kötü olduğunu sorunca Raşi onu azarlar ve konuyu kapatır ve bundan kimseye bahsetmemesini söyler. Ahem telefonda konuşurken Gopi ile çarpışacaktır ki Ahem ona kızgın bir şekilde bakıp gider. Gopi dışarıya çıktığında Raşi çalılıkların ardında saklanıp yine onu korkutur. Gopi çığlık atınca Ahem ne oluyor diye yanına gelir. Bu sırada yağmur başlayacaktır ki şallardan bir tanesi ikisinin başına gelir. İkili göz göze gelir. Ahem şalı çekip atar ama yağmur yağınca yeniden Gopi ona aşık aşık bakar. Saçlarını kurutan Ahem işe giderken Kokila bahçede beyaz çarşaf ve yere düşen küçük çanları bulur. Gopi’nin tavırlarıyla alakalı bir şey olabilir diye iz sürer. Urmila ise alışverişe gelen adamın indirim istemesi üzerine adamla kavga edip gönderir. Raşi gaipten sesler duyması konusunda Gopi ile yeniden konuşup onu korkutur. Bu sırada Kokila gelince konuyu kapatır. Jigar ise akşama sinemaya gidelim diye Raşi’yi arasa da Raşi reddedip telefonu yüzüne kapatır. Raşinin bu halleri onu çok üzer. Gopi ise ruhlar kokila’ya musallat olur diye bu defa da onun yanından ayrılmaz.

Masum 81.bölüm İzle Kanal 7! 11 Haziran Masum 81.Bölüm İzle! Masum 82.bölüm fragmanı Yayınlandı mı? ile ilgili etiketler Kanal 7 masum izle masum 80.bölüm masum kanal 7 kanal 7 canlı
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.