Masum 362. bölüm tek parça izle! 19 Mart Masum 363. yeni bölüm fragmanı ve özeti

Masum 362. bölüm ile 19 Mart tarihinde TRT 1 ekranlarında yayında. Haftanın her günü izleyenleri ile buluşan Masum dizisinin son bölüm fragmanı ve özeti. Peki, Masum 363. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Başrollerinde Giaa Manek ve Rucha Hasabnis’in yer aldığı Masum dizisi 362. bölüm ile 19 Mart Cuma akşamında Kanal 7 ekranlarında yayınlandı. Dizinin hemen bitiminde yakın takipçiler Masum 363. bölüm fragmanı ve özetini merak etmeye başladı.

Masum dizisinin yeni bölümü 20 Mart Cumartesi gününde saat 16.00’dan itibaren Kanal 7 ekranlarında olacak.

Masum dizisinde bugün; Sona sonunda evdeki herkesin sinirlerini alt üst etmeyi başarmıştır. Gora ise Vidya’nın tavrı karşısında daha da öfke dolmuştur. Peki, Mira Vidya’ya karşı yumuşayacak mı?

Masum 362. bölüm tek parça izle! 19 Mart Masum 363. yeni bölüm fragmanı ve özeti

MASUM'DA NELER YAŞANACAK?

Kokila Madu’nun Rashi’yi öldürmek istediğini ve onu kendi evinde istemediğini söyler. Gopi Kokila’yı annesinin kötü biri olmadığına ikna etmeyi başarır. Madu’nun diğer kızı Sona kaba tavırlarıyla evdeki herkesi rahatsız eder. Gora ise Mira’yı tembellik yaptığı için azarlar. Vidya Gora’yı gelinlerine kötü davranmaması için uyarır.

Vidya’nın sakin ve bilge duruşu Gora’yı çok öfkelendirir. Vidya’nın son tavrı yüzünden Mira’nın yumuşamasını engellemek isteyen Gora hemen önlemini alır ve kimse yokken Mira’yı dolduruşa getirir. Mira Gora’nın sözlerine inanacak mı?

MASUM SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Masum 362. bölüm tek parça izle! 19 Mart Masum 363. yeni bölüm fragmanı ve özeti ile ilgili etiketler masum Masum 362. bölüm Masum 363. bölüm fragmanı Masum son bölüm

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.