Masum 325.bölümde bugün neler oldu? Masum 325.bölüm özeti

Masum 325.bölümde bugün Ahem Kİnjal’in söylediklerine inanmayacak. O sırada Urmi gelmiştir ve Kinjal’a vurmaya başlamıştır. Masum 325.bölüm özeti detayları ile haberimizde.

Masum 325.bölümde bugün neler olduğu merak ediliyor. Koki’nin yaşam savaşı devam edecek. Kanal7 ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan Masum adlı dizinin 325.bölümünde neler olduğunu sizler için derledik.

Masum 325.bölüm özeti

Kinjal Urmi’ye deli kadın diyerek evi terk etmiştir. Bir süre sonra Mansi’yi arayıp Koki’nin Ahem ile Gopi’yi birleştirmek için numaradan hasta olduğunu söylemiştir. Mansi ona teşekkür eder ve aile meselelerine karışmayacağını söyler. Kinjal buna sinirlenmiştir.

Ahem Mansi’den Mira adına özür dileyerek, Koki iyileştiği için yakında Mumbai’ye gideceklerini söylemiştir. Koki bunu duyup, endişelenirken kendini kötü hisseder ve yere yıkılmıştır. Gopi herkese haber verir ve hastaneye gideceklerini söyleyerek yola çıkarlar. Dawal gelir ve Koki’yi hastaneye götürmek ister ancak Koki hiç bir yere gitmeyeceğini açıklar. Ölümünün yakın olduğunu söyler. Bu arada Modi ailesi de oraya gelmiştir. Jigar doktorla birlikte Koki’nin yanına gelir. Doktor Koki’yi kontrol eder ve hastaneye yatması gerektiğini söylemiştir. Kinjal o sırada Koki’nin numara yapmaya devam etiğini düşünmektedir.

 Masum 325.bölümde bugün neler oldu? Masum 325.bölüm özeti

Koki ölümünün yakın olduğunu söyleyerek herkesin içinde Ahem’in Gopi ile yeniden birleşmesini ve bunun vasiyeti olduğunu açıklar. Mansi bu duruma sinirlenmiştir. Ahem ve Gopi reddederken Koki bunun son arzusu olduğunu söyleyerek son noktayı koyar. Kinjal tedirgin olur ve ne yapsam da Koki’nin yalan söylediğini ortaya çıkarsam diye düşünmeye başlamıştır. Yanan ateşi görür ve onu devirerek Kokila hastaneye gitmezse ateşin üzerinde yürümeye yemin ederek tehdit eder. Kokila ise hastaneye gitmemekte direnmektedir.

Kinjal yeminini yerine getirmek için ateşe doğru yürümeye başlar ancak Ahem onu durdurur ve onun yeminin kendisinin gerçekleştireceğini söylemiştir.

 Masum 325.bölümde bugün neler oldu? Masum 325.bölüm özeti

Ahem ateşe basmak üzereyken Koki koşarak ellerini Ahem’in ayakları altına koyar ve ellerini yakmıştır. Ahem’e yalan söylediğini itiraf ederek bütün bunları Ahem ile Gopi’nin birleşmesi için yaptığını anlatır. Kinjal sırıtırken Ahem bunu Gopi’nin düşündüğünü ve Koki’yi mecbur bıraktığını söyler. Koki bunun sadece kendi fikri olduğunu anlatır. Ahem Mansi ve kızlardan hazırlanmasını söyler.

Ahem bu duruma çok sinirlenir. Onu ikna etmeye çalışırlar ancak bunu başaramayacaklardır. Vidya Koki’nin yanına gider ve eğer yalan söylememiş olsaydın Ahem gitmek zorunda kalmazdı diyerek Koki’yi suçlamıştır. Koki aile meselelerine karışmamasını ister ve tapınağa gideceğini söylemiştir. Koki ve Gopi tapınağa giderken Vidya da Ahem’in son bir kez Koki’yi görmesini ona söyler. Mira kimin tarafındasın diyerek Vidya’yı azarlamaya başlar.

Tapınağın kapanmasına çok az bir zaman kala Gopi gitmeleri gerektiini söylerken Koki, Ahem ile son bir defa görüşmeden hiç bir yere gitmeyeceğini söylerken Ahem görünmüştür. Gopi öksürmeye devam eden Koki’ye su getirmeye gitmiştir. Koki Ahem’in ayaklarına kapanır ve gitmemesi için yalvarır. Ahem annesini suçlamaya devam ederken Gopi de gelmiştir. Koki’nin kalbi daha fazla dayanamaz ve oracıkta kalp krizi geçirmeye başlar. Ahem Koki’nin yeni bir drama yaptığını söylerken Gopi onu hastaneye götürmezlerse öleceğini söylemiştir.

Ahem onun yalancı olduğunu söylerken Gopi, Ahem’i tokatlar ve yardım etmesini söyler. Ahem Koki’nin nefessiz kaldığını görür ve Gopi’nin yardımıyla Koki’yi arabasına taşır. Gopi yolda Jigar’ı arar ve hastaneye gittiklerini ona haber verir. Ahem ve Gopi Koki’yi hastaneye getirmişlerdir. Doktor Koki’yi muayene eder ve kalp krizi geçirdiğini ve durumunun kritik olduğunu anlatır.

 Masum 325.bölümde bugün neler oldu? Masum 325.bölüm özeti

Ahem Koki’yi zamanında hastaneye getirmediği için kendine kızmıştır. Jigar Dawal’ı arar ve Koki’nin kalp krizi geçirdiğini haber verir. Raşi onları dinler ve sessizce olduğu yerde oturur. Dawal süt almaya gidince onun telefonundan Jigar’a hastanenin ismini mesajla sorarak öğrenmeye çalışır. Jigar hastanenin ismini mesajla ona söyler. Raşi harçlıklarını alır ve taksiye binerek hastaneye doğru yola çıkar. Dawal eve geri döndüğünde Raşi’yi bulamamıştır. Raşi’nin bindiği taksi o sırada bozulmuştur. Taksici kalan yolu yürümesini söyler. Dawal Jigar’ı arar ve Raşi’nin kayıp olduğunu söylemiştir. Jigar bunu Gopi’ye söyler. Gopi Raşi için endişelenir.

Masum 325.bölümde bugün neler oldu? Masum 325.bölüm özeti ile ilgili etiketler masum 325.bölüm özeti neler oldu koki öldü mü
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.