Masum 317.bölümde neler oldu? Masum 317.bölüm özeti

Masum 317.bölümde neler olduğu ve Masum 317.bölüm özetini sizler için araştırdık. Gopi’nin dönüşü ile 10 yıldır uzaktayken yaşananlar tekrar gün yüzüne çıkacak. Masum 317.bölümde neler olduğu ve Masum 317.bölüm özeti detayları ile haberimizde.

Masum 317.bölümde neler olduğu ve Masum 317.bölüm özeti merak ediliyor. Hapishaneden çıktıktan sonra o yokken neler olduğunu gören Gopi Koki’nin yanında soluğu alacaktır. Masum 317.bölümde her şey ortaya çıkacak. İşte, Masum 317.bölümde neler oldu, Masum 317.bölüm özeti…

Masum 317. Bölüm Özeti

Neler olduğunu anlayamayan Gopi’ye Raşi ona anne diye sarılırken okulda herkesin annesi olduğunu ancak kendi annesi olmadığı için çok üzüldüğünü söylemiştir. Gopi o sırada Pari’nin annesi olduğunu söylerken Raşi onun teyzesi olduğunu açıklamıştır. Ayrıca Raşi Pari’nin onu gördüğünde sinirlendiğini ve surat yaptığını söyler. Jigar’a da amca dediğini duyan Gopi şok olmuştur.

Raşi heyecan ile arkadaşlarına annesinin geldiğini söylemek için dışarı çıkarken Gopi de Koki’den gerçeği ona anlatmasını istemiştir. Koki olanları anlatmaya başlar. Pari’nin Raşi’yi Rada’nın çocuğu olduğu için kabul etmediğini ya ben ya Raşi diyerek Jigar’a rest çektiğini anlatır. Gopi Pari’ye güvendiğini ve bu yüzden ceza çektiğini söylemiştir. Urmila Koki’den ordaki işleri tamamlamasını isteyip, Gopi’yi de evden çıkmasını söyler. Koki Urmi’nin hafızasını yitirdiğini Gopi’ye anlatır.

Masum 317.bölümde neler oldu? Masum 317.bölüm özeti

Papu gelir ve anne ve babasını birleştirmesini Gopi’den rica eder. Raşi gelerek, ona çikolata vereceğini söylemiştir. İkili ayrılırken Gopi Koki’ye bakar ve neler olduğunu anlatmasını istemesi üzerine, Koki Gopi hapse düşünce Hetal Kinjal’i Urmi’nin evine götürdüğüünü ve barıştırmaya çalıştığını söyler. Ancak Kinjal Urmi’yi hırsız olmak ve Dawal’ı da kibirli olmakla suçlayınca işler iyice karıştığını söyler. Kinjla eşyalarını toplayıp tam ayrılırken yanlışlıkla bir vazoyu devirir ve Urmi’nin kafasına düşen bu vazo yüzünden Urmi o günden beri hafıza kaybı yaşamakta. Koki, ben de Urmi’ye yardım için buraya yerleştim diye açıklama yapar.

Gopi hikayeyi dinledikten sonra Koki’yi ne pahasına olursa olsun Modi evine götüreceğini ona söyler ve eşyalarını toplamasını istemiştir. Bu sırada Dawal gelir ve Gopi’yi karşısında görünce mutlu olmuştur. Gopi Kinjal’e neden tokat attıktan sonra gönlünü almadığını sorduğunda Dawal Kinjal’i geri getirmek için günlerce Modi evine gittiğini fakat Kinjjal’in kararlı olduğu için gelmek istemediğini anlatır. Jigar Hetal’i arar ve Gopi’nin Koki’yi getirmekte kararlı olduğunu söylemiştir. Hetal ve Baa mutlu olurken Kinjal bu durumda gerilmiştir.

Masum 317.bölümde neler oldu? Masum 317.bölüm özeti

Koki Gopi’ye Modi evine gidemeyeceğini söyledikten sonra Vidya ve Mira’nın orada kalmadıklarını, Ahem’de ondan nefret ettiğini açıklar. Gopi neden diye Koki’ye sorar. Bir geriye dönüş sahensi ekrana gelir. Gopi Rada’yı öldürüp hapse girdikten sonra 14 yıl boyunca ailesinden kimsenin onu görmemesi üzerine Koki’den bu konuda söz aldıktan sonra Ahem Koki’ye Gopi yüzünden azarlamıştır. Gopi yüzünden hayatlarının mahvolduğunu, Gopi’nin Rada’ya güvendiği için bu hale geldiklerini, Koki’nin de Gopi’yi destekleyerek büyük hata yaptığını söylemiştir. Ahem annesi ve Gopi’yi hayatından silip kızları ile birlikte yaşamaya başlamıştır.

Ahem o evi terk ederken Koki ve diğerleri ona engel olmaya çalışmış ancak Ahem kızlarını veya kendini rahatsız etmeye kalkarlarsa onları hapse attıracağını söyleyerek tehdit etmiştir. Koki adeta yıkılmıştır. Gopi’nin hapse girmesinin ardından Ahem ve torunları Vidya ile Mira’nın evi terk etmeleri çok zoruna gitmiştir. Raşi’ye Gopi hapisten çıkana kadar bakmaya söz vermiştir. Gopi bu acıklı hikayeyi dinledikten sonra çok üzülmüştür. Ahem’in şimdi nerede olduğu ile ilgili Koki’nin bir bilgisi olmadığını söyler. Gopi her şeye rağmen yinede Koki’yi Modi evine geri götüreceğini söylemiştir. Ancak Koki gelirse ailenin birleşmesine katkı sağlamayacağını söyleyip Gopi’nin gidip her şeyi yoluna koymasını istemiştir. Gopi aileyi eski günlerine getirmeye söz vermiştir.

Masum 317.bölümde neler oldu? Masum 317.bölüm özeti

Gopi en sonunda Modi evine geri dönmüştür. Hetal ve Baa Koki’nin dönmesini hayal ederken Gopi Koki’nin gelmediğini onlara söyleyerek hayal kırıklığı yaşatmıştır. Gopi başta Pari olmak üzere herkesi suçlayarak Modi ailesinin bir üyesi olmaktan utandığını açıklar.

Masum 317.bölümde neler oldu? Masum 317.bölüm özeti ile ilgili etiketler masum 317.bölümde neler oldu Masum 317.bölüm özeti masum dizisi Gopi Koki döndü mü
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.