Masum 291. bölüm izle!

Masum 291. bölüm full izlenmek için yayında. 7 Ocak 2021 tarihinde Kanal 7 ekranlarında yayınlanan Masum 291. bölüm tek parça halinde İzle7’de. Peki, Masum 292. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Masum 291. bölüm izle oldukça yakından takip edilmekte. 7 Ocak gününde Kanal 7 ekranlarında yayınlanan ve başrollerinde Giaa Manek ile Rucha Hasabnis’in oynadığı Masum 291. son bölümü tek parça yine İzle7 platformu üzerinden izlenebilecek.

MASUM 291. BÖLÜM İZLE İÇİN TIKLAYINIZ

Başrollerinde Giaa Manek ile Rucha Hasabnis’in yer aldığı Masum dizisi 291. bölüm ile İzle7 platformunda izleyenleri ile buluştu.

Masum 291. bölüm izle!

Pari dandia dansı yapılması için ısrar eder. Onun isteğini kabul eden Kokila hazırlıklara başlar. Tek amacı dans etmek olmayan Pari, dans sırasında Gopi’ye zarar vereceğini Urmila’ya söyler. Gopi’nin sakatlanmasını istemeyen Kokila onu uyarır.

Gopi, Pari’nin kendisini Urmila’yla birlikte görmemesi için elinden geleni yapar. Pari’nin gerçek yüzünü herkese göstermek isteyen ikili dikkatleri onun üzerine toplamaya çalışır. Fakat Pari Urmila’nın beklediği planı bir türlü gerçekleştirmez. Pari’nin gerçek amacı ne?

 

 

Masum 291. bölüm izle! ile ilgili etiketler masum Masum 291. bölüm Masum 7 Ocak 2021 Masum son bölüm

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.