MasterChef Pelin, Danilo Zanna ile aşk yaşıyor mu? İşte cevabı

Yemek yarışması MasterChef'te çok konuşulan konu Pelin Zaman ile Danilo Zanna arasında yaşandığı iddia edilen aşk olmuştu. Geçtiğimiz günlerde yarışmadan elenen Pelin Zaman, takipçisinin "Danilo Zanna ile aşk yaşıyor musun" sorusuna cevap verdi.

Tuğçe Demirbilek ile geçtiğimiz gün boşanan İtalyan şef Danilo Zanna ile Pelin Zaman arasındaki aşk dedikodusuna dair MasterChef yarışmacısı Pelin Zaman açıklama yaptı.

Sevgilisi Gökhan Akar ile sosyal medyadan paylaşımlar yapan Pelin Zaman takipçisinin "Danilo Şef ile aşk yaşadığınız doğru mu" sorusuna, ""Aşk yaşıyorum evet ama Gökhan Akar'la" yanıtını verdi.

MasterChef Pelin Zamandan Danilo Zanna ile aşk yaşıyor musun sorusuna cevap

TEK CELSEDE BOŞANDI

Şef Danilo Zanna ile Tuğçe Demirbilek'in boşanma davası geçen gün karara bağlandı. İstanbul 12. Aile Mahkemesi'ndeki duruşmada ikili, avukatlarıyla birlikte hazır bulundu. Yaklaşık 20 dakika süren duruşması sonucunda taraflar tek celsede anlaşmalı olarak boşandı.

MasterChef Pelin, Danilo Zanna ile aşk yaşıyor mu? İşte cevabı ile ilgili etiketler MasterChef danilo zanna pelin zaman
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.