MasterChef Kaptanlık Oyunu Kim Kazandı? 28 Kasım MasterChef'te Yeni Kırmızı ve Mavi Takım...

MasterChef'te kaptanlık oyunu heyecanı devam ediyor. Kırmızı ve mavi takım kaptanlarının belli olacağı oyunda konsept 58 çeşit malzemeden kutlama pastası yapmak oldu. Son elenen ismin Fatma Nur olduğu MasterChef'te 28 Kasım kaptanlık oyununu kim kazandı? İşte MasterChef yeni kırmızı ve mavi takım...

Her bölümü bir başka heyecana sahne olan MasterChef Türkiye 2022'de finale doğru gidilirken her tabağın önemi arttı. Yeni haftanın takım kaptanlarının belli olacağı kaptanlık oyununda 58 çeşit malzemeden kutlama pastası yapıldı. Peki 28 Kasım 2022 MasterChef kaptanlık oyunu kim kazandı, yeni takımlar nasıl oluştu?

28 KASIM MASTERCHEF KAPTANLIK OYUNU

Jüri üyelerinin yarışmacılardan kutlama pastası yapmaları istemesinden sonra tezgah başına geçen şef adayları kıran kırana yarıştı. Mavi takım kaptanının belli olacağı yarışmada kaptanlık oyununu kazanan belli olduğunda haberimizi güncelleyeceğiz.

MASTERCHEF KIRMIZI VE MAVİ TAKIMLAR

Ayaz ise iki sosu üst üste en iyi yaparak mavi takım kaptanı seçildi.

Ayaz karşısına da kırmızı takım kaptanı olarak Gamze'yi çıkardı.

MasterChef Kaptanlık Oyunu Kim Kazandı? 28 Kasım MasterChef'te Yeni Kırmızı ve Mavi Takım... ile ilgili etiketler MasterChef
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.