MasterChef final üçlüsüne kimler kaldı? 7 Ocak MasterChef elenen kim oldu?

TV8 yarışması MasterChef'te çeyrek final dörtlüsü daha önce belli olmuştu. Sergen, Eren, Hasan ve Tahsin çeyrek finale kalan isimler oldu. 7 Ocak Cuma akşamı MasterChef yeni bölümde bu isimler zorlu bir performans yarışına girecek. Nefes kesecek mücadele sonrası MasterChef ilk 3'e kalan isim belli olacak.

MasterChef çeyrek finalinde Tahsin, Sergen, Eren ve Hasan karşı karşıya geldi. tv8'de 7 Ocak akşamı yayınlanan yeni bölümde 4 isim kıyasıya bir mücadele verdi. Finale adım adım ilerleyen programda bu akşam ilk 3 isim belli olacak.

MASTERCHEF İLK 3'E KİMLER KALDI?

Daha önce yayınlanan bölümlerde konuk şeflerin imza tabaklarını yapan şef adayları bu akşam çeyrek finalde karşı karşıya geldi. MasterChef ilk 3'e kalan isimle henüz belli olmadı.

MasterChef Çeyrek finalistler kim?

Hafta başından bu yana yapılan mücadeleler sonrası Hasan, Sergen, Eren ve Tahsin çeyrek finale kalan isimler oldular. MasterChef final üçlüsüne kalan ilk isim Eren oldu. 

7 Ocak MasterChef Kim elendi?

MasterChef çeyrek final mücadeleleri sonrası ilk 3'e kalan isimlerden sonra elenen isim de hanüz açıklanmadı.

MasterChef final üçlüsüne kimler kaldı? 7 Ocak MasterChef elenen kim oldu? ile ilgili etiketler MasterChef çeyrek final
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.