MasterChef bugün hangi takım kazandı? 24 Kasım MasterChef dokunulmazlığı kim aldı? Eleme adayları belli mi?

24 Kasım MasterChef bugün hangi takım kazandı merak ediliyor. tv8'in sevilen lezzet yarışmasında bugün dokunulmazlık oyunu oynandı. Nefes kesen mücadele sonrası kazanan takım belli oldu. Peki MasterChef dokunulmazlığı kim kazandı? 24 Kasım eleme adayları kim oldu?

MasterChef Türkiye 2021'de nefesleri kesen dokunulmazlık mücadelesi devam ediyor. 24 Kasım Çarşamba akşamı oynana takım oyunu sonrası da kazanan takım belli oldu. Somer Sivrioğlu, Danilo Zanna ve Mehmet Yalçınkaya'nın jüri koltuğunda oturduğu yarışmada haftanın eleme adayları da belli oldu.

Yarışmanın 14. hafta mücadelesi devam ediyor. Haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu ise oynandı. İşte 24 Kasım MasterChef dokunulmazlığı alan isim ve haftanın eleme adayları...

MasterChef bugün hangi takım kazandı? 24 Kasım MasterChef dokunulmazlığı kim aldı? Eleme adayları belli mi?

DOKUNULMAZLIK OYUNU ÖDÜLÜ NEYDİ?

Bu akşam dokunulmazlık oyununu kazanan takım, ayrıca güzel bir ödülün de sahibi oldu. Dokunulmazlığı kazanan takım, çok özel bir restoranda yemeğe gidecekti. Fakat dokunulmazlık oyununda fark sadece bir sayı olduğu için şefler, iki takımı da ödülden faydalandırmaya karar verdi.

BİREYSEL DOKUNULMAZLIK KİMİN OLACAK?

Dokunulmazlık oyununu kaybeden takım, bireysel dokunulmazlık oyununa girecek. Yarışmacılar, şeflerin istediği yemeği en iyi şekilde yapmaya çalışacak. Arkadaşlarına göre daha iyi tabak çıkaran yarışmacı, bireysel dokunulmazlığın sahibi olacak. Sonrasında ise bir arkadaşını eleme potasına gönderecek.

Bu akşam haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu oynanacak. Dokunulmazlığı kaybeden takım, ilk olarak bireysel dokunulmazlık oyununa çıkacak. Dokunulmazlığı kazanan yarışmacı, bir arkadaşını eleme potasına gönderecek ve üçüncü eleme adayı belli olacak. Sonrasında konseyde yapılacak oylama ile dördüncü eleme adayı belli olacak.

ELEME ADAYLARI BELLİ OLDU!

Haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu oynandı. Dokunulmazlığı kaybeden Mavi takım, ilk olarak bireysel dokunulmazlık oyununa çıktı. Dokunulmazlığı kazanan Burcu, üçüncü eleme adayı olarak Safanur'u seçti. Sonrasında konseyde yapılan oylamada ise Mert, dördüncü eleme adayı oldu.

1- Görkem

2- Pelin

3- Sefanur

4- Mert

 

 

MasterChef bugün hangi takım kazandı? 24 Kasım MasterChef dokunulmazlığı kim aldı? Eleme adayları belli mi? ile ilgili etiketler MasterChef 24 kasım masterchef bugün hangi takım kazandı MASTERCHEF DOKUNULMAZLIK
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.