Maske Kimsin Sen Bitti mi? Fox TV Maske Kimsin Sen Neden Final Yaptı?

Maske Kimsin Sen Bitti mi? Beklenen oldu ve Maske Kimsin Sen yayından kaldırıldı. Eda Ece, Doğu Demirkol, Alican Yücesoy'un jüri koltuğunda oturduğu ve Tansel Öngel'in sunuculuğunu yaptığı Maske Kimsin Sen programında RTÜK tarafından daha önce inceleme başlatılmıştı. Peki Maske Kimsin Sen Neden yayından kaldırıldı? İşte detaylar...

Maske Kimsin Sen Neden Yayından Kaldırıldı sorusu yanıtını buldu. Son günlerin en çok tartışılan yarışması Maske Kimsin Sen yarışması hakkında karar verildi. Fox Tv'de ekrana gelen Maske Kimsin Sen RTÜK tarafından bir süre önce satanizme özendirdiği gerekçesiyle inceleme başlatılmıştı. 

Maske Kimsin Sen adlı yarışma programı aslında dünyanın pek çok ülkesine yayınlanmaya devam ediyor. Amerika'da da 7 sezon boyunca reytinglerin zirvesinde yer alan yarışmada maskelerin altındaki ünlüler tahmin edilmeye çalışılıyor. Stüdyodaki seyircilerin de performanslarını değerlendirdiği maskelerden en az oyu alan yarışmacı maskesini kaldırıyor.

Maske Kimsin Sen Neden Yayından Kaldırıldı?

Maske Kimsin Sen Neden yayından kaldırıldı sorusu da izleyicinin yoğun olarak araştırdığı konuların başında geldi. 2022'nin ilk gününde yayına başlayan yarışmada Melis Sezen, Eda Ece, Doğu Demirkol ve Alican YÜcesoy jüri koltuğunda oturuyordu.

Yarışma, satanizme özendirdiği, Türk aile değer ve geleneklerine aykırı bir yayın yapıldığı gerekçesiyle yayından kaldırıldı.

Eda Ece, Maske Kimsin Sen'in yayından kaldırılması üzerine son açıklamasıyla da olay oldu. Başarılı oyuncu Ece, programında yayından kaldırılacağı haberleri üzerine sosyal medya hesabından kısa süre önce yarışmanın yayınlandığı ülkelerin listesini yayınlamıştı.

Maske Kimsin Sen Bitti mi? Fox TV Maske Kimsin Sen Neden Final Yaptı? ile ilgili etiketler maske kimsin sen neden yayından kaldırıldı Maske Kimsin Sen neden
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.