Mars'taki çalışmalar için çok ilginç uyarı: Uzaylıların saldırı ihtimali hiç olmadığı kadar arttı

'Kızıl gezegen' olarak da bilinen Mars'ta yapılan çalışmalara yönelik çok ilginç bir uyarı geldi. Profesör Anthony Ricciardi Mars'ta hayatın olup olmadığının araştırıldığı çalışmalar konusunda hazırladığı raporda gezegenden acilen çıkılması gerektiğini belirtti. Ricciardi, "Uzaylıların saldırı ihtimali daha önce hiç olmadığı kadar arttı" dedi.

İnsanlık, Mars'a gitmeye eskisinden bile çok yaklaştı. NASA'nın ve Elon Musk da bu konuda çalışmalarını hızlandırdı. Son olarak Mars'a gönderilen Perverance (Azim) isimli uzay aracı, Mars'la ilgili çok önemli ipuçlarını Dünya'ya gönderdi. Ancak konuyla ilgilenen bilim insanı Profesör Anthony Ricciardi tarafından yapılan çalışma, herkesi ürküttü.

"MARS'TAN ÇEKİLMEMİZ GEREKİYOR"

Profesör Ricciardi, konuyla ilgili bir rapor hazırladı ve bu raporun detaylarını paylaştı. İnsanlığın Mars'tan çekilmesi gerektiği ifadeleri yer alan raporda, "Uzaylıların saldırı ihtimali daha önce hiç olmadığı kadar arttı. Ve bu durumun da tamamen insanların Mars'taki çalışmalarıyla ilgisi var. Bu çalışmalar durdurulmazsa saldırı riski artacak" dedi.

"BAKTERİLER DE DÜNYAYA ULAŞABİLİR"

Ricciardi ayrıca Mars'taki uzay araçlarına yapışan bakteriler ve tehlikeli maddelerin de Dünya'ya taşınabileceğini ve bu durumun dünyadaki yaşam için tehlike oluşturacağını ifade etti. Ricciardi, uzaydan gelen canlıların dünyada hayatta kalabilme risklerinin de göz önünde bulundurulması gerektiğini anlattı.

Mars'taki çalışmalar için çok ilginç uyarı: Uzaylıların saldırı ihtimali hiç olmadığı kadar arttı ile ilgili etiketler Mars Uzaylı Saldırı Uyarı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.