Marisa Perry yüzük fiyatı ne kadar? Hadise evlilik yüzüğü kaç TL?

İş insanı sevgilisi Mehmet Dinçerler'den evlenme teklifi alan Hadise’nin Marisa Perry markalı tek taş yüzüğünün fiyatı dudak uçuklattı. Haberi yakından takip edenler ise Hadise’nin parmağındaki yüzük fiyatını sorguladılar. Peki, 2022 Marisa Perry yüzük fiyatı kaç TL?

Kaan Yıldırım ile ayrıldıktan sonra iş insanı Mehmet Dinçerler ile büyük bir aşk yaşamaya başlayan Hadise sonunda sevgilisinden evlenme teklifi aldı. İkilinin mutlu birlikteliklerinde yaşanan sürpriz gelişme magazin dünyasında geniş yer bulurken Hadise evlilik teklifi haberini sosyal medya hesabı üzerinden 'I said yes' paylaşımı ile duyurdu.

Hadise’nin parmağındaki yüzüğün markası Marisa Perry olarak belirlendi.

Marisa Perry yüzük fiyatı ne kadar? Hadise evlilik yüzüğü kaç TL?

Marisa Perry Yüzük Fiyatı Ne Kadar?

Hadise'nin evlenme teklifi almasının ardından parmağındaki tek taş yüzüğünün markasının Marisa Perry olduğu ortaya çıktı. Hadise'nin yaptığı paylaşımda herkese gösterdiği yüzüğün Marisa Perry marka ve değerinin 3.133.280 TL olduğu iddia edildi.

Mehmet Dinçerler’den evlenme teklifi alan Hadise, sosyal medya hesabından, "Bizim bölümümüz başlasın" notunu düşerek paylaşımda bulundu.

Marisa Perry yüzük fiyatı ne kadar? Hadise evlilik yüzüğü kaç TL? ile ilgili etiketler Hadise Marisa Perry mehmet dinçerler
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.