Mardin Kadın Sempozyumu nedir? Ne zaman yapılacak?

Mardin Kadın Sempozyumuna kısa bir süre kaldı. Türkiye’nin yanı sıra dünyanın çeşitli ülkelerinden kadınların katılacağı Uluslararası Mardin Kadın Sempozyumu heyecanla bekleniyor. “Bir Dünya Kadın” sloganıyla gerçekleştirilecek olan sempozyumun detayları ve ne zaman yapılacağı merak ediliyor. Peki Mardin Kadın Sempozyumu nedir? Ne zaman yapılacak? Detaylar haberimizde...

Mardin Kadın Sempozyumu nedir? Bu yıl ilk kez gerçekleştirilecek sempozyum Türkiye’nin yanı sıra dünyanın çeşitli ülkelerinden kadınlar katılım sağlayacak. Mardin Kadın Sempozyumu'nun detayları ise merakla araştırılıyor. Peki Mardin Kadın Sempozyumu nedir? Ne zaman yapılacak? Merak edilen detaylar haberimizde...

Mardin Kadın Sempozyumu nedir? Ne zaman yapılacak?

1-3 Kasım 2018 tarihlerinde “Bir Dünya Kadın” sloganıyla Mardin Büyükşehir Belediyesi ve Dicle Kalkınma Ajansı (DİKA) öncülüğünde organize edilen etkinliğe, Mardin Valiliği, GAP İdaresi ve Hasan Kalyoncu Üniversitesi de destek veriyor.

Mardin Kadın Sempozyumu nedir? Ne zaman yapılacak? - Resim : 2

BÖLGE ARTIK KÜLTÜR, SANAT VE TURİZM’LE ANILIYOR

Bu yıl ilk kez gerçekleştirilecek sempozyum, bölgenin artık terörle değil, turizmle, kültürle, sanatla ve uluslararası toplantılarla adından söz ettirmeye başladığını göstermesi açısından önemli buluyor.

SEMPOZYUM KATILIMCILARI

İş, siyaset, medya, sivil toplum ve akademi dünyasından isimlerin konuşmacı olarak katılacağı sempozyumun katılımcıları arasında, ev sahibi Mardin Valisi aynı zamanda Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mustafa Yaman, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Huriye Martı, Hasan Kalyoncu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Edibe Sözen, TÜRGEV Yönetim Kurulu Başkanı Fatmanur Altun, Gazeteciler Şeref Oğuz, Ahu Özyurt, Ayşe Böhürler, Nur Özkan Erbay, Willows International Türkiye Direktörü Rahime Akdoğan, Avukat Kezban Hatemi, KADEM Gaziantep Şube Başkanı Sabiha Doğan ve İş kadınları Aysel Dondurmacı ile Essum Saatçi Aslan bulunuyor.

Mardin Kadın Sempozyumu nedir? Ne zaman yapılacak? - Resim : 3

YURTDIŞI KATILIMCILARI

Sempozyuma yurtdışından da davetliler iştirak edecek. Belçika bağımsız milletvekili Mahinur Özdemir, GARGAR Vakfı Yöneticisi Dega Salad, Saima Mirvic Rogge, Ravda Nur Cuma katılımcılar arasında yer alacak.

Mardin Kadın Sempozyumu nedir? Ne zaman yapılacak? - Resim : 4

SEMPOZYUMUN DESTEKÇİLERİ

Mardin Büyükşehir Belediyesi ve Dicle Kalkınma Ajansı (DİKA) öncülüğünde organize edilen sempozyuma Mardin Valiliği, GAP İdaresi ve Hasan Kalyoncu Üniversitesi de destek veriyor.

Mardin Kadın Sempozyumu nedir? Ne zaman yapılacak? - Resim : 5

PROGRAM

1 Kasım 2018 tarihinde başlayacak etkinliklerin birinci gününde sempozyuma şehir dışından gelecek misafirler karşılanacak ve “Tarihi Mardin Kenti Kültür ve Tanıtım Gezisi” yapılacak.

İki gün sürecek sempozyum oturumları ise Mardin Hilton Garden Inn otelde 2-3 Kasım tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Sempozyumun son gününde ise sonuç bildirgesi yayınlanacak.

Mardin Kadın Sempozyumu nedir? Ne zaman yapılacak? ile ilgili etiketler Mardin kadın sempozyumu nedir ne zaman yapılacak
GÜNÜN VİDEOSU

Sur Belediyesi'nde DEM Partililerden büyük skandal! Atatürk ve Erdoğan'a hakaret ettiler...

DEM Partili yöneticiler Sur Belediyesi makamında bulunan Mustafa Kemal Atatürk ve Erdoğan'ın fotoğraflarını işaret ederek hakaret etti. "Kaldırın bu kebrağların (p...venklerin) fotoğraflarını" sözlerini sarf eden DEM Partililer büyük tepki çekti.