Maraşlı final mi yapıyor? ATV'nin yeni dizisi Maraşlı yayından kaldırıldı mı?

Maraşlı final mi yapıyor? ATV'nin Pazartesi akşamları yayınlanan dizisi Maraşı 5 Nisan akşamı özel bölümü ile ekrana gelecek. Dizinin takipçileri 13. bölümünü izlemeyi beklerken yeni bölüm bu akşam yayınlanmayacak. Peki Maraşlı dizisi yayından kaldırıldı mı?

ATV'nin Alina Boz'lu, Burak Deniz'li dizisi Maraşlı final mi yapıyor? Pazartesi akşamları yayınlanan ve kısa sürede oldukça fazla izleyici kitlesine kavuşan Maraşlı 5 Nisan akşamı özel bölümü ile ekrana gelecek. Dizinin 13. bölümünün ekrana gelmesini bekleyen izleyenler, Maraşlı dizisi yayından kaldırıldı mı merak ediyor.

MARAŞLI FİNAL Mİ YAPIYOR?

Başrollerinde Alina Boz ve Burak Deniz'in yer aldığı Maraşlı dizisi, korona virüsü nedeniyle ATV yayın akışından kaldırıldı.

TV100'ün haberine göre, oyuncu Burak Deniz, korona virüsüne yakalanmasının ardından kendini evinde karantinaya aldı. Deniz'in korona virüsü testinin pozitif çıkması set çalışmalarını da aksattı.

Dizinin yeni bölümü ATV yayın akışından kaldırıldı. Dizi, önümüzdeki hafta ekranlarda olmayacak.

Maraşlı final mi yapıyor? ATV'nin yeni dizisi Maraşlı yayından kaldırıldı mı? ile ilgili etiketler Doğduğun Ev Kaderindir maraşlı final mi yapıyor maraşlı dizisi
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.