Mandıra Filozofu filminin konusu nedir? Mandıra Filozofu filminin oyuncuları kimlerdir?

22 Mart Pazartesi günü Kanal D yayın akışında yer alan Mandıra Filozofu filminin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Komedi türündeki film Mandıra Filozofu konusu nedir, Mandıra Filozofu oyuncuları kimlerdir detaylı bilgi haberimizde.

22 Mart Pazartesi günü Kanal D yayın akışında yer alan Mandıra Filozofu adlı komedi filminin konusu ve oyuncuları merak edilmektedir. Mandıra Filozofu adlı komedi filmi 2014 yılında vizyona girmiştir. Mandıra Filozofu adlı filminin başarılı oyuncuları ve ilginç konusu ile seyircileri bu akşam ekran başına kilitleyecek. İşte, Mandıra Filozofu filminin konusu nedir, Mandıra Filozofu oyuncuları kimlerdir detayları ile haberimizde bulabilirsiniz.

Mandıra Filozofu filminin konusu ne?

Mustafa Ali'nin içinde yaşadığı dünya düzenine karşı koyduğu tavır, onu Muğla'nın Çökertme köyünün yakınlarında, ıssız bir kulübede yaşamaya kadar götürmüştür. Felsefe bölümü mezunu olan Mustafa Ali burada doğayla iç içe, modern hayatın getirisi olan her şeyden uzak bir yaşam sürer ve zamanının tamamına yakınını kitap okuyarak geçirmektedir.

Mandıra Filozofu filminin konusu nedir? Mandıra Filozofu filminin oyuncuları kimlerdir?

Çalışmaya ise kesinkes karşı bir yapısı vardır. Cavit ise kurnaz ve çalışkan bir işadamıdır ve yeni projesi için Çökertme köyüne gelmiştir. Amacı Mustafa Ali'nin sahip olduğu araziyi satın alıp yerine kazanç getirecek bir butik otel inşa etmektedir. Ne var ki İstanbul'dan gelen bu beklenmedik konuğun hayatı Mustafa Ali ile tanıştıktan sonra değişecektir.

Mandıra Filozofu filminin oyuncuları kimlerdir?

Yönetmen: Müfit Can Saçıntı

Oyuncular: Müfit Can Saçıntı, Rasim Öztekin, Ayda Aksel

Tür: Komedi

Yapım Yılı:  4 Nisan 2014

Mandıra Filozofu filminin konusu nedir? Mandıra Filozofu filminin oyuncuları kimlerdir? ile ilgili etiketler mandıra filozofu filminin konusu ne oyuncuları kim ne zaman çekildi
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.