Manchester City, Nottingham Forest karşısında gol oldu yağdı! Erling Haaland ise tarihe geçti

Premier Lig'de Manchester City sahasında Nottingham Forest'ı 6-0 mağlup ederken hat-trick yapan Erling Haaland geceye damga vurdu.

Premier Lig'in 5. haftasında Manchester City sahasında ligin yeni ekiplerinden Nottingham Forest'ı konuk etti.

12. dakikada Erling Haaland ile perdeyi açan Guardiola'nın ekibi sahadan 6-0'lık farklı bir skorla ayrılmayı başardı.

Karşılaşmanın 12. dakikasında gol perdesini açan Haaland, 23. ve 38. dakikalardaki golleriyle hat-trick yaptı ve geceye damga vurdu.

PREMIER LİG PUAN DURUMU

50. dakikada Joan Cancelo ile 4-0'ı bulan City, 65. ve 87. dakikalarda Julian Alvarez'in golleriyle sahadan 6-0'lık zaferle ayrıldı.

PREMIER LİG GOL KRALLIĞI

Bu sonucun ardından 13 puana ulaşan City, 15 puanlı lider Arsenal'ın ardından ikinci sırada yer alırken Nottingham Forest ise 4 puanda kaldı.

HAALAND, AGÜERO'NUN REKORUNU KIRDI

Norveçli yıldız, Etihad'da Nottingham Forest'a karşı 26 dakika içinde hat-trick yaptı. Premier Lig'de 5 maçta 9 gole ulaşan Haaland, Manchester City tarihinde ilk beş haftada en fazla gol atan futbolcu rekorunun yeni sahibi oldu.

Önceki rekor, City tarihinin en golcü oyuncusu Sergio Agüero'ya aitti. Agüero ilk 5 haftada 8 golle bu rekoru elinde bulunduruyordu.

Premier Lig'de bu sezonki ikinci hat-trick'ine imza atan Haaland daha önce Crystal Palace'a karşı da hat-trick yapmıştı.

Manchester City, Nottingham Forest karşısında gol oldu yağdı! Erling Haaland ise tarihe geçti ile ilgili etiketler Manchester City Premier Lig Nottingham Forest Erling Haaland
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.