Manchester City Liverpool canlı izle! CİTY LIV şifresiz Bein Sport 3 canlı maç izle

İngiltere Premier Ligi'nde zirveyi yakından ilgilendiren mücadelede Manchester City ile Liverpool takımları karşılaşıyor. Arsenal'in 8 puan gerisinde olan City bu zorlu karşılaşmayı kazanarak arada farkı düşürmeyi planlıyor.

İngiltere Premier Ligi'nde zirvenin yakın takipçilerinden Manchester City sahasında Liverpool'u konuk ediyor. Lider Arsenal'in 8 puan gerisinde kalan City bu karşılaşmayı kazanarak şampiyonluk yolunda yara almak istemiyor.

Etihad Stadium'da 1 Nisan Cumartesi gününde saat 14.30'da başlayacak Manchester City Liverpool maçı Bein Sports 3 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Manchester City Liverpool canlı izle! CİTY LIV şifresiz Bein Sport 3 canlı maç izle

Geri kalan haftalarda 61 puan toplayan Manchester City 2. sırada yer alırken Liverpool ise 42 puanla 6. basamakta bulunuyor. İki takım arasında son olarak 22 Aralık 2022 tarihinde oynanan karşılaşmayı Manchester City 3-2 kazanmıştı.

Stat: Etihad Stadium
Tarih: 1 Nisan 2023 Cumartesi
Saat: 14.30
Yayın: Bein Sports 3

Manchester City Liverpool canlı izle! CİTY LIV şifresiz Bein Sport 3 canlı maç izle ile ilgili etiketler Manchester City Liverpool
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.