Manchester City Arsenal maçı ne zaman, saat kaçta, şifresiz hangi kanalda?

İngiltere FA Cup 4. tur maçında Manchester City ile Arsenal karşı karşıya geliyor. Taraftarlarda Manchester City Arsenal maçı ne zaman, şifresiz hangi kanalda yayınlanacak sorusuna yanıt arıyor.

İngiltere FA Cup 4. turunda Manchester City ile Arsenal takımları karşılaşıyor. Premier Lig’de de şampiyonluk yarışı içerisinde olan iki takım FA Cup’taki dev randevuda birbirine üstünlük sağlamak için sahaya çıkıyor.

Etihad Stadium’da 27 Ocak Cuma akşamında saat 23.00’da başlayacak Manchester City Arsenal maçı tivibu SPOR 2 ekranlarından canlı yayınlanıyor.

İngiltere FA Cup 3. turunda Manchester City rakibi Chelsea’yi sahasında 4-0; Arsenal ise deplasmanda Oxford United’ı 3-0 devirerek tur atlayan taraf olmuşlardı. İki takım arasında son olarak 1 Ocak 2022 tarihinde oynanan karşılaşmayı Manchester City deplasmanda 2-1 kazanmıştı.

Stat: Etihad Stadium
Tarih: 27 Ocak Cuma
Saat: 23.00
Yayın: tivibu SPOR 2

Manchester City Arsenal maçı ne zaman, saat kaçta, şifresiz hangi kanalda? ile ilgili etiketler Manchester City Arsenal
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.