Manavgat'ta çıkan yangında çiftliği zarar gören ve felç geçiren Tuğba Özay'ın sağlık durumu nasıl?

Antalya’nın Manavgat ilçesinde üç gün önce başlayan yangında eski manken Tuğba Özay’ın Bucakşıhlar Mahallesi’nde bulunan çiftlik evi de zarar gördü. Evinin bahçesindeki telefon direği yanan, bir kedisi telef olan Özay yaşadıklarını gözyaşları içinde sosyal medya hesabından paylaşarak felç geçirdiğini duyurdu. Fenalaşarak hastanelik olan Tuğba Özay'ın sağlık durumu merak konusu oldu.

Antalya'nın Manavgat ilçesinde dünden önceki gün öğle saatlerinde başlayan ve farklı noktalarda devam eden yangını söndürme çalışmaları sürüyor. Havadan ve karadan müdahalenin sürdüğü yangında Bucakşıhlar Mahallesi’nde çiftlik evi bulunan Tuğba Özay da büyük korku yaşadı.


TELEFON DİREĞİ YANDI, KEDİSİ TELEF OLDU

Özay’ın evinin etrafındaki alanlar yangında zarar gördü. Kıvılcımların sıçradığı Özay’ın evinde hasar meydana gelmezken bir telefon direği yandı. Hayvansever ve doğaseverliğiyle bilinen Özay’ın beslediği bir kedinin de kapı önünde telef olduğu görüldü.

Manavgat'ta çıkan yangında çiftliği zarar gören ve felç geçiren Tuğba Özay'ın sağlık durumu nasıl? - Resim : 2


Dumandan ve gördüğü manzaradan etkilenen Tuğba Özay, hastaneye giderek serum tedavisi aldı. Özay yaşadıklarını sosyal medya hesabından gözyaşları içinde şu sözlerle anlattı:

”Ben felç geçirdim arkadaşlar. Yandı, çiftliğimiz evlerimiz her şeyimiz yandı. Dünden beri yalvarıyorum destek istiyorum, her yer yandı."

Manavgat'ta çıkan yangında çiftliği zarar gören ve felç geçiren Tuğba Özay'ın sağlık durumu nasıl? - Resim : 3

Onur Akay, fenalaşarak hastanelik olan Tuğba Özay'ın sağlık durumu hakkında bilgi verdi. Akay, yakın dostu Tuğba Özay'ın sağlık durumu ve çiftliği ile ilgili yeni bilgiler paylaştı.

Manavgat'ta çıkan yangında çiftliği zarar gören ve felç geçiren Tuğba Özay'ın sağlık durumu nasıl? - Resim : 4


''BİLGİ ALAMAYINCA SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ''

Özay'ın çiftliğinin Manavgat Poyraz Çiftliği olduğunu ifade eden Akay, "Tuğba Özay'ın Manavgat Poyraz Çiftliği'nde hiçbir sıkıntı yok. Yakınlarına kadar gelen yangına müdahale edilmiş. Güvenlik güçleri olay yerine insanların girmesine izin vermediğinden, Tuğba Özay da bilgi alamayınca sinir krizi geçirdi. Ancak Tuğba'nın sağlık durumu şu an çok iyi ve annesinin yanında dinleniyor. Yangınlar devam ediyor ve içimiz yanıyor. Tüm Türkiye'ye geçmiş olsun." açıklamasını yaptı.

Manavgat'ta çıkan yangında çiftliği zarar gören ve felç geçiren Tuğba Özay'ın sağlık durumu nasıl? - Resim : 5

Manavgat'ta çıkan yangında çiftliği zarar gören ve felç geçiren Tuğba Özay'ın sağlık durumu nasıl? - Resim : 6

Manavgat'ta çıkan yangında çiftliği zarar gören ve felç geçiren Tuğba Özay'ın sağlık durumu nasıl? - Resim : 7

 

 

 

Manavgat'ta çıkan yangında çiftliği zarar gören ve felç geçiren Tuğba Özay'ın sağlık durumu nasıl? ile ilgili etiketler Tuğba Özay Manavgat Yangın Çiftlik Antalya Bucakşıhlar Mahallesi

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.